Sunn sjokoladekake av Epler?!

Reklame 4. januar 2024 |

Bestill 14 dagers KICKSTART  hos Norli HER

Min 7.bok 14 dagers KICKSTART er offisielt ute i alle landets bokhandlere, og jeg gleder meg vanvittig mye til å høre tilbakemeldinger fra alle som alt har kjøpt den!

Selv kommer jeg til å starte på dag 1 den 8.januar og dele min reise med 14 dagers KICKSTART på både Instagram og Snapchat.

Nå er min 14 dagers KICKSTART er flott hjelpemiddel for deg som vil ned i vekt, noe jeg ikke har behov for, men jeg trenger virkelig noe som motiverer meg litt til å komme tilbake til de vanene jeg trives best med. For ja, det er helt vanlig at man i hektiske perioder nedprioriterer seg selv om de tingene man trenger for å ha det bra!

Så jeg gleder meg maks til å bruke disse 14 dagene på å virkelig komme tilbake til den utgaven av meg selv som jeg trives best med, og som gir meg så mye glede og overskudd i hverdagen!

Et spørsmål som alltid dukker opp i oppstarten av opplegg som 14 dagers KICKSTART er hva man kan kose seg med, hva med helgen, bursdager osv.

Med 14 dagers KICKSTART har jeg ikke bare laget en helt konkret plan du skal følge dag for dag, jeg har også prøvd å forutse hvilke utfordringer du vil møte underveis. Så når du kommer på dag 5 i boka, som typisk vil være fredag, er nettopp dette temaet.

Og du får masse tips, råd og konkrete eksempler på hva du kan hygge deg litt ekstra med i helgen! Boka har også et kapittel med søte og sunne oppskrifter.

I denne boka har jeg valgt å ha fokus på at disse oppskriftene skal være veldig raske, og inneholde svært få ingredienser. Ingredienser som du kanskje alt har hjemme eller finner på nærmeste butikk!

Som denne sjokoladekaka!

Til 1 person trenger du:

1 rødt eple – revet

1 egg

3 ss bakekakao

1 ts bakepulver

Litt salt

 

Slik gjør du:

Rør sammen alle ingrediensene og hell røra over i en liten ildfast form eller stor muffinsform.

Topp gjerne med litt mørk sjokolade!

Stekes i mico på full effekt i 2 minutter eller i ovnen på 180 grader i 15 minutter

Bestill 14 dagers KICKSTART  hos Norli HER

 

 

Reklame 4. januar 2024 |

Kommentarer (1)

Comments are closed.