SUNN SJOKOLADEIS PÅ PINNE | kun 4 ingredienser

Reklame 17. juni 2021 | Godis og kaker, Oppskrifter

egen reklame

Over 100 sunne sommer oppskrifter og treningsøkter HER

 

Før jeg deler dagens oppskrift må jeg bare få tipse om at jeg har postet sommerens beste iskaffe på Instagram! Den havner nok her på bloggen også i løpet av neste uke, men denne må du bare ikke gå glipp av. Du finner meg på Instagram HER.

Det er mye filming på kjøkkenet mitt nå om dagene, og snart kan jeg dele hva det hele skal brukes til! Filmet har også disse ispinnene blitt, så igjen, oppskrift med film dukker opp på Instagram i løpet av sommeren.

Til ca. 6 ispinner trenger du:

Ingredienser

  • 100 gram 86% sjokolade
  • 3 dl gresk yoghurt med vaniljesmak
  • 2 dl Proteinmelk fra Tine Yt, med sjokoladesmak
  • Ekstra sjokolade til pynt – ikke nødvendig, men godt.

Fremgangsmåte

  • Start med å smelte sjokoladen over et vannbad.
  • Avkjøl litt før du rører inn melk og tilslutt yoghurt.
  • Fordel massen i iskrem former og sett i frysa.

Enklere kan det knapt nok bli!

Jeg har pyntet mine med litt spiselige blomster, men både hakkede nøtter eller hakket sjokolade er kjempe godt. Ja jeg vet, det blir sjokolade, på sjokolade, på sjokolade – men altså. Hvem liker ikke sjokolade 😉

 

Stort Smil

Desiree

Reklame 17. juni 2021 | Godis og kaker, Oppskrifter

Kommentarer (1)

  1. Kan man bruke annen type sjokolademelk? F eks mandelmelk med sjokolade? Tåler ikke laktose.

Comments are closed.