Sunn og proteinrik snack for deg som liker potetgull. 3 forskjellige smaker på 1-2-3

3. april 2017 | Godis og kaker

I hverdagen har jeg to snacks jeg spiser mer eller mindre hver dag, og gjerne flere ganger om dagen! Når jeg har lyst på noe søtt er det frossen mango, og når jeg har lyst på noe salt er det soyabønner med diverse smaker.

De er sinnsykt gode og forsvinner fortere enn en bolle potetgull! Og i tillegg til å være super enkle å lage gir de deg en god dose proteiner og ett godt tilskudd av viktige vitaminer og mineraler. I dag hadde jeg tenkt å dele mine 3 favoritt smaker.

Før du tilsetter smakene:

  • Ta de frosne bønnene og hell over kokende vann
  • Hell det kokende vannet rett av og tilsett smak

Håper det smaker!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

3. april 2017 | Godis og kaker

Kommentarer (3)

Comments are closed.