Sunn minipizza til hverdag og helg.

19. mars 2015 | Middag

Jeg er sjeldent den første til å hive meg over de sunne mattrendene, jeg er rett og slett for skjeptisk.

– Hæ? Den ar laget av hva? Kan det være godt da?

Så når noe dukker opp her på bloggen og du tenker

 

– Hæ? Den ar laget av hva? Kan det være godt da?

Vær trygg på at det er nøye gjennomprøvd før det kommer ut til dere.

 

Denne gangen har jeg godkjent pizza med blomkålbunn!

 

Blomkålbunn 4 personer


1 blomkålhode
3 egg
2 fedd hvitløk
½ ts havsalt
½ ts nykvernet pepper

 

 

  • Kjør blomkålen i kjøkkenmaskinen til den har fått en smuldrete kosnsistens, og ha i resten av ingrediensene.
  • Form åtte små runde pizzaer som legges på en stekeplate. Stek dem i 30?35 minutter på 175 grader.
  • Ha på hakket tomat, ost og ønsket fyll.
  • Stek videre til osten har smeltet og blitt litt gylden.


Vi gjorde det veldig enkelt.

Kokt skinke, rød løk og store oliven.

 

Ha en fin kveld dere!

Snaaart helg.

 

-Desiree


19. mars 2015 | Middag

Kommentarer (16)

  1. Jeg blir også skeptisk av slike ingredienser 😛 men det ser jo veldig godt ut da! Smakte sikkert godt også! 🙂

  2. Du er bare helt rå på masse sunn og gøy mat. Beste bloggen som finnes for min del.

  3. Dette var jeg veldig skeptisk til, men det smakte fantastisk godt!! Veldig inspirerende og gode retter du presenterer! Jeg lurer bare på hvor mange slike pizzaer jeg kan spise til middag jeg, er to for mye?

Comments are closed.