SUNN FROKOST TIL HELE UKA PÅ 5 MINUTTER | og mine beste food prepp tips!

18. februar 2019 | Kosthold, kropp & helse

reklame for egen nettside

 

Da er fitfocus endelig lansert og tilgang sendt ut til alle dem som hadde forhåndsregistrert seg! Hjelpes!

Responsen har vært enorm! For sånn i utgangspunktet så kunne det jo høres ut som flere online konsept som alt finnes der ute. Kostplan og trening på nett – så fint.

 

Men som man fort ser når man kommer inn på siden – den er helt unik.

 

Det er mange ting jeg er stolt av med siden, men særlig stolt er jeg nok av FOOD PREPP kurset. For jeg vet hvor vanskelig dette med tid og planlegning er for folk. Og at dette er grunnen til at mange ikke lykkes med å legge til flere sunne måltider i hverdagen sin.

Dette har jeg tatt hensyn til når jeg har satt opp kostplanene på siden. Og i FOOD PREPP kurset får du i tillegg ferdig utfylt handleliste og ukas Food Prepp Guide (utfylt av meg) slik at du på en liten halvtime – 2 dager i uka, kan gjøre klar måltider for flere dager i slengen.

I tillegg legger jeg ut videoer med mine beste triks, og bonus oppskrifter.

I dag hadde jeg tenkt at jeg kunne vise dere intro videoen til kurset. Her får du også to oppskrifter. Blant annet lager jeg sunn frokost til ukas fem arbeidsdager – på under 5 minutter!

Håper jeg ser deg på kurs!

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocus.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

 

Stort Smil

Desiree

 

18. februar 2019 | Kosthold, kropp & helse

Kommentarer (3)

  1. Hei!
    Er ganske ny, men synes bloggen din virker fin.
    Hva er det kurset du nevner i dette innlegget?

    Hilsen Trine

Comments are closed.