egen reklame
Fredag 9. april sender jeg ut uke 1 av kurset SPIS-TREN-LEV – helt gratis – ut til alle som står på min epost liste. Hvis ikke du står på den kan du registrere deg HER
Instagrammen min gikk litt amok da jeg viste frem min nye lille dille på story i går kveld.
Personlig er jeg mest imponert over smak og konsistens! Søt, syrlig og luftig bringebærmousse.
Men jeg mistenker at den store interessen fra dere kom av at hele oppskriften inneholder kun, er lagd av 3 ingredienser og tar maks 5 minutter å lage!
1 stor bolle – nok til 2 store glass
Ingredienser
- 2 eggehviter
- 200 gram frosne bringebær. La de gjerne stå på benken i 5-10 min før de skal brukes
- 1 ss sukrin eller 1 ss proteinpulver med vanilje eller jordbær/bringebærsmak
Fremgangsmåte
- Start med å piske eggehvitene helt stive.
- Tilsett bær og sukrin eller proteinpulver. Pisk videre på full hastighet.
- Først vil du få en litt kompakt krem, men fortsett å piske i 2-3 minutter, så vil kremen blåse seg opp til dobbel størrelse og bli skikkelig luftig!
Jeg toppet min med litt knuste bringebær og smeltet, mørk sjokolade. Så godt!
Følg meg gjerne på Instagram HER
Stort Smil
Desiree
Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER
Piske? Med vanlig mix master?
Hei, har eggeprotein allergie, trur du det vil funker med aquafaba (lake ifra kikerter)?
helsing Ute