SummerFIT workout 4; Min personlige favoritt

10. juli 2016 | Trening


/skrevet i samarbeid med Trimtex/


/inneholder sponsede produkter/

 

Ny uke står på trappene, og med den et nytt treningsprogram. Dette er helt klart min personlige favoritt. Dere som kjenner meg vet jo hvor glad jeg er i både kettlebells og trening med sandbag. Treningsformene er ganske like, men fordelene med sandbag er at du bare kan ta med deg en tom bag på ferie. Fylle den med vannflasker rullet inn i håndkler, og vips så har du alt du trenger for å trene både kondisjon, styrke og bevegelighet! 

Disse treningsøktene har jeg laget til deg i samarbeid med min samarbeidspartner


Trimtex

 Alt treningstøy du ser meg i er fra dette helnorske tøymerke. Jeg går i treningstøy hver dag, så det burde nesten si seg selv at dette er bra saker. Både design og funksjonalitet er på topp. Jeg har allikevel tatt meg tid til å gjøre en produktomtale på noen favoritter


HER

,


 samtidig gir


Trimtexdeg en ekstra hyggelig pris på flere av plaggene!

 

I dag får du 4 videoer av meg. Hver video inneholder 2 øvelser, som utføres på tid. Jeg gjør vær øvelse i ca. 30 sekunder, som er samme tid du skal jobbe.

Fullfør hver video 2-4 ganger, helst uten pause. Ta et lite pust i bakken før du går til neste video.


 

 

 


Husk at du kan lagre innlegget direkte på mobilen med gartisappen Bloglovin
HER

 

Sommersmil

Desiree

 

 


10. juli 2016 | Trening

Kommentarer (4)

  1. Åh dette var fine tips, video! Du har en så fin blogg, å jeg er innom daglig å titter. Her finner jeg gode tips og råd som motiverer meg 🙂 Jeg har forresten en sommer giveaway ute på min blogg nå. Bli gjerne med om du ønsker. Hvis du ikke blir med, så lurte jeg på om du hadde hatt lyst til å dele innlegget mitt videre, slik at jeg gjerne kunne fått flere til å melde seg på. Men absolutt ingen tvang. Hadde bare satt så stor pris på det. Ha en fin kveld <3 🙂

  2. Hei! Skulle ønske du hadde alle innlegg åpne når man blar nedover bloggen din, slik at man slipper å trykke innpå hvert enkelt innlegg. Det ender bare opp med at jeg ikke gidder å trykke inn på alle innlegg fordi det er for slitsomt 🙂 )

  3. Martha: mye mer jobb å måtte scrolle gjennom alle innleggene for å se hva som kommer etter 😉

Comments are closed.