SummerFIT workout 3; De eneste 4 øvelsene du trenger i sommer

3. juli 2016 | Trening


/skrevet i samarbeid med Trimtex/

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden det var alt annet enn sommerlig da jeg skulle ta bilder til denne serien i går slenger jeg med et bilde fra tidligere i uka. Sommernorge er som vanlig litt uforutsigbar. Men jeg tenker nå at vi må bruke den sommeren vi har mens vi har den. Ingen grunn til å klage – egentlig.

 

Vi har da kommet til del tre av SummerFIT workout. 

DEL 1 er en fullkroppsøkt du kan gjøre med kun et trappetrinn
HER

DEL 2 er en kondisjonsøkt på 16 minutter med strikk som hjelpemiddel
HER

DEL 3 som du får i dag er de fire eneste styrkeøvelsene du trenger for å få en kort, men god økt med egen kroppsvekt. Økten er fin for seg selv, men jeg gir deg også bud på tre løpeøkter på under 20 minutter. Disse finner du
HER

Jeg har valgt huske som hjelpemiddel. En huske finner du stort sett hvor som helst, men øvelsene kan utføres med en slynge også.

 


 Bulgarsk utfall.

Øvelsen trener forside, bakside av lår, rumpa og noe core.

Pass på å holde det fremste kneet i ro, og at du beveger deg bakover, slik at du ikke skyver kneet forbi tærne.


Stående roing

Det geniale med en huske er at du også kan få trent ryggen godt, noe som kan være en utfordring når man trener i friluft.

Start med strake armer og strak kropp.

Trekk deg opp mot husk og press skulderbladene godt sammen på toppen.

Slipp opp rolig og kontrollert.

Denne øvelsen trener rygg, fremsiden og overarm og litt co


Bendrag

Dette er en favoritt som virkelig gir magemusklene litt å jobbe med!

 

Ta utgangspunkt i en høy planke.

Stram magen og hold ryggen rett. Sliter du med dette er det lov å skyte rumpa litt opp.

Heller det enn å svaje i ryggen!

Trekk knærne inn mot brystet, og slipp rolig opp tilbake til utgangsposisjon.


Avslutt med push ups.


Jeg ville kjørt 12repetisjoner av hver øvelse, og gjentatt dem sirkulært 2-4 ganger.

 

Tilslutt vil jeg tipse om Trimtex sitt sommersalg
HER

. Som du kanskje vet er jeg sponset av Trimtex, og stort sett at du ser meg i av treningstøy er derifra. Har du sett noen godbiter du kunne tenke deg selv er det stor sjanse for at du kan finne dem til en ekstra god pris nå.

 

Sommersmil

Desiree

 


3. juli 2016 | Trening

Kommentarer (6)

  1. Nå begynner snart ferien min, og da skal jeg teste ut alle programmene. Genialt 🙂 Jeg får opp del en når jeg klikker på linken til del 2 i dette innlegget….

  2. Hei. Jeg er gravid og har stort sett trent ganske greit helt frem til nå(6 mnd på vei nå) Nå skal vi på ferie og jeg skulle så gjerne ha hatt noen tips om gode øvelser for blant annet rygg. Blir nesten litt gal av «valkene» som har kommet på ryggen!!! Har du noen gode tips til ferieøvelser for det???

  3. Meg: målet mitt er å lage et strikk program neste uke 🙂 her vil du finne mye bra 🙂

  4. For en som ikke har klart å trene konsekvent noen sinne i sitt liv, så er du nesten gudesendt. Dette er jo kjempefine økter man kan gjøre uten å være medlem av et treningsstudio! For ikke å snakke om den jordnære holdningen til trening og en aktiv og sunn hverdag. Virkelig et nydelig friskt pust!

Comments are closed.