Sukkerfritt godis, helsekostprodukter og smart mat på salg!

31. juli 2017 | Ernæring

/alle linker er affiliatelinker/

I dag er siste dag hvor du kan benytte deg av koden FITFOCUSE17 hos gymgrosissten. Jeg vet at de fleste av dere fremdeles sitter godt i feriebobla, men det er på tide å innse at hverdager nærmer seg med store skritt! Og dette er en gylden mulighet til å fylle opp skapene med sunne saker, sukkerfri snacks, kanskje noe nytt treningsutstyr, ol.

Dette er godsakene jeg har sikret meg. 

Protein Nutella

Kan brukes til så mangt. Blant annet nutella cookies, nutella kake og nutella fudge. Smaker også skikkelig digg i havregrøten!

Sukkerfri nutella cookies

Sukrin gold

Fiber sirup

Stevia dråper

Er de tre søtnings stoffene jeg bruker her hjemme. De erstatter sukker i alle typer godis, kaker og gjærbakst.

Vaniljepulver  er også noe dere ofte finner i mine oppskrifter.

Proteinpannekakemiks er alltid kjekt å ha i skapet. Jeg bruker min til både pannekaker, pizzabund og kanelsnurrer!

Sunn pizza

Personlig synes jeg det er fint å ha et proteinpulver i hus. Det er så enkelt å putte i en smoothie både for å gi et høyere protein innhold, men også for å gi god smak og søtning. Jeg bruker dette – laget for oss jenter.

gymgrosissten har så klart masse annet også, men særlig vil jeg trekke frem det store utvalget av godteri og snacks. Du finner det HERVet at sunnere alternativer til søtsaker og snacks er noe dere setter pris på 😉

Husk å bruke koden FITFOCUSE17 – den gir deg 10% rabatt på hele kjøpet.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

31. juli 2017 | Ernæring