Sukkerfrie snurrer med høstkrydder

6. november 2016 | Boller & Brød

Inspirasjonen til disse er hentet fra en av mine favorittblogger


Mat På Bordet

.


 Da hun postet sine snurret med høstkrydder tidligere denne uken kunne jeg ikke vente med å forsøke å lage min egen versjon, sukkerfri og bakt på LITT grovere mel så klart!

 

Jeg har flere bolledeiger du kan bruke, men vil anbefale


DENNE



hvis du vil bake sukkerfritt uten helsekostprodukter, og


DENNE



hvis du vil bake sukkerfritt med helsekostprodukter.


Til fyll brukte jeg:

5 ss fibersirup gold (du kan bruke 2 ss sukrin gold eller 3 ss sukker)

4 ss pumpkin spice. Dette kan du også lage selv ved å blande sammen:

  • 2 ts malt ingefær
  • 2 ss kanel
  • 1 ss kardemomme
  • 1 ts malt muskat
  • 1 ts malt nellik


Slik gjør du:

  1. Lag deigen etter anvisning og sett til heving i 60-90 minutter
  2. Kjevle ut til et rektangel.
  3. Smør bunn med fibersirup og strø over krydderet
  4. Rull sammen og del opp i snurrer på ca 3 cm tykkelse
  5. Sett til etterheving i 20 minutter
  6. For å få denne spesielle formen trykker du midten av snurren ned med et sugerør
  7. Pensle med melk og stekes på 200 gradet – over og under varme – i 10 minutter

Mine fikk et lite dryss sukrinmelis på toppen <3

 


Husk at du kan lagre oppskriftene direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin 


HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 


6. november 2016 | Boller & Brød

Kommentarer (6)

  1. Så deilig 🙂 Hvilken av bolleoppskriftene brukte du på bildene over?

Comments are closed.