Sukkerfrie boller fylt med proteinrik vaniljefyll

15. august 2017 | Boller & Brød, Godis og kaker

 

Etter en lang sommerferie begynner heldigvis kreativiteten å komme tilbake på kjøkkenet, og i dag har jeg rett og slett testet om det går ann å bruke protein pudding med vaniljesmak som «vaniljekrem» i boller! And gues what! It works!

Bollene er mine evig populære yoghurt boller. Du finner oppskriften HER, men i dag brukte jeg litt grovere mel enn jeg pleier når jeg lager slik kosemat.

 

Proteinpudding finner du på nettet og hos større matkjeder og kiosker

Fremgangsmåte

Del deigen i 2.

  1. Kjevl ut hver deig til ca 1 cm tykkelse.
  2. Stikk ut rundinger med et glass.
  3. Legg en god ss proteinpudding med vaniljesmak på den ene rundingen.
  4. Trykk ut den som skal øverst så den blir litt større en den nederste.
  5. Legg den over og trykk sammen kantene.

 

 

 

 


Mine er pyntet med litt sukkerfri melis og frysetørkede bjørnebær. Og et lite OBS før jeg takker for i dag. Pass på å avkjøle bollen helt! Ellers vil senteret være helt flytende og veldig varmt!

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

15. august 2017 | Boller & Brød, Godis og kaker