Sukkerfri nutella cookies

Sukkerfri og sprø nutella cookies – fri for sukker og gluten

14. februar 2017 | Godis og kaker

Er det en ting jeg har mye fokus på så er det hvordan man kan lage sunn mat, bakst og søtsaker – billig og enkelt. Jeg elsker at vi etterhvert har fått et stort utvalg av produkter som gjør dette ennå enklere, men jeg vet også at det ikke er like enkelt for alle å få tak i disse produktene, og for noen så blir det rett og slett for kostbart! Og det skal ikke være en begrensning på min blogg! Her skal alle finne noe som passer for seg!

Så i dag har jeg laget noen skikkelig deilige søtsaker til Valentinesday! Som om jeg trenger en unnskyldning for å bake! De er laget av 3 ingredienser som du finner på butikken. Enkle, gode, sukkerfri og glutenfri!

Sukkerfri nutella cookies

Til ca 9 cookies trenger du:

Ingredients

  • 2 gode ss nugatti zero
  • 1 egg
  • 2,3 dl havregryn

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader over og undervarme
  2. Mal havregryn til mel med en blander eller stavmikser
  3. Visp sammen egg og nugatti
  4. Rør inn melet
  5. Form til 9 cookies
  6. Stekes i 10 minutter

Sukkerfri nugatti cookies
Perfekt med et glass melk til!

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

14. februar 2017 | Godis og kaker