Sukkerfri Smørbukk; kun to ingredienser

16. desember 2015 | Godis og kaker

For en dag sier jeg bare! Eller rettelse – for en uke!

Akkurat nå er det litt for mye som skjer på en gang, og juleferie har jeg strengt talt ikke tid til! Jeg er sannsynligvis en av de få som ikke kan vente til at januar skal komme! Men jeg har helt klart tenkt til å ta juleferie først! I allefall julaften, for da tror jeg ikke det er noen temaer denne bloggsjangeren kan diske opp som er intressant nok uansett 😉 Eller kanskje jeg har noe lurt på lur? Eh, nei, jeg tror ikke det.

Sukkerfrie karameller og fudge har vi vel laget flere ganger før, men dette er den beste og enkleste oppskriften jeg har laget! Vi snakker smørbukk <3 Helt perfekt, sukkerfri smørbukk!

Til 15 store smørbuk trenger du:

 

2 dl fiber sirup gold

1 dl vikingmelk eller 1 dl fløte

 

Slik gjør du:

Kok opp på middel varme.

Rør rundt hele tiden.

Skal skal boblekoke i 20 minutter, under omrøring til den begynner å tykne.

 

Heller i små former og oppbevares i kjøeskapet frem til servering.

 

Jeg lagde dobbel porsjon i dag og går med skumle planer om å lage en ny konfekt til dere i morra. Hvis bare jeg får tid! Bha!

 


Vil du stemme meg frem som årets Trenings/helseblogg kan du gjøre dette
HER

<3

 


Litt småstressa Smil

 


Desiree

 

 


Notater:#sukkerfri


#karamell


#smørbuk


#konfekt


#julekos


#snoputensukker


#hjemmelaget


#konfekt

Utensukker
#funksjonellmat


#diamat


#blodsukkervennlig


#lavkarbo


#lchf

 


16. desember 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (4)

  1. Anette: Ser ut som flere har fått forskjellig resultat 🙂 en lengre ned som har kommentert at de ble knallharde 😛

  2. Jeg småkokte opp mot 1 time. Da virket det som massen nådde et nytt stadie og ble seig. Tilsatte 1 gelatinplate (bløtt opp 5 min i kaldt vann) etter tips fra en annen oppskrift, i håp om å kunne oppbevare dem i romtemp og kunne gi bort på glass i julegave. De er fortsatt seige, men må spises ut av formen, så jeg er ikke helt fornøyd (selv om de smaker godt). Kanskje 2 gelatinplater hadde vært bedre (jeg hadde dobbel porsjon karamell).

Comments are closed.