SUKKERFRI SJOKOLADEFUDGE | med et hint av kaffe

Reklame 24. mars 2021 | Godis og kaker, Oppskrifter

egen reklame

Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER

 

Jeg ble, hånden på hjerte, rett og slett skuffa da flertallet på Instagram stemte frem nutella som ønsket oppskrift i går! Jeg hadde nemlig gledet meg helt vilt til å dele disse sjokoladebitene med dere. For selv om nutella er godt, så er det lite som slår en perfekt sjokoladefudge med et hint av kaffe! Og det fra en som ikke liker kaffe en gang 😉

Nutella barene ble altså publisert på min Instagram HER i går!

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Desiree Andersen (@fitfocus.no)

Også drister jeg meg allike vel til å poste fudgen også i dag. Vil dere ikke så skal dere – hehe 🙂

Til 6 store fugdebiter eller 12 små trenger du:

Ingredienser

  • 2 dl usøtet, kondensert melk
  • 4 ss Sukrin Gold
  • 10 gram smør
  • 1/2 ts pulverkaffe – pulver
  • 30 gram sukkerfri, mørk sjokolade

Fremgangsmåte

  • Ha konsert melk, sukrin gold, smør og kaffepulver i en kjele. Kok opp under omrøring, og la det hele stå å småkoke på middels varme  i ca.20 minutter. Rør av og til. Pass på at det ikke brenner seg.
  • Når du ser at blandingen begynner å tykne tilsetter du sjokoladen.
  • La det koke til du har samme konsistens som en kakerøre. Tar 20-30 minutter totalt.
  • Hell massen over i en liten form. Jeg har brukt en liten matboks, og sett kaldt i 2 timer.
  • Del opp i biter og oppbevar i kjøeskapet.

Jeg pyntet mine med litt bipollen, bare for å gjøre dem litt mer påskete du vet.

 

Stort Smil

Desiree

 

 

Reklame 24. mars 2021 | Godis og kaker, Oppskrifter

Kommentarer (1)

Comments are closed.