egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
I dag skal jeg dele en aldri så liten hemmelighet med dere! Det er ikke alltid går som planlagt på mitt kjøkken heller 😉 Sist uke lagde jeg min BESTE bananmuffins oppskrift ever! Så saftige, luftige og gode! Uten sukker, grove, kan lages glutenfrie og faktisk uten helsekostprodukter.
Planen var at de skulle publiseres i dag, men i siste øyeblikk fikk jeg lyst til å lage dem med karamell fyll og en sjokoladeglasur. Det gikk for så vidt fint det. Begge oppskriftene er gamle gjengangere på bloggen. Problemet kom faktisk da jeg skulle lage disse muffinsene igjen.
For i siste øyeblikk bestemte jeg meg for å bruke kefir i røra, i stede for vann… Høres ut som et enkelt bytte? Jo, men da skulle det vært mer mel i dem….noe jeg ikke justerte. SÅ før helgen skal jeg publisere muffinsene. Så får vi se om det blir med eller uten fyll og glasur!
Så dagens innlegg blir en aldri så liten plan B. Flaks for meg at du lager disse på 1-2-3!
Til 10-15 kuler trenger du:
Ingredienser
- 10 dadler uten sten
- 2 dl mandelsmør eller peanøttsmør
- 1 klype salt
- 30 g hakket mørk sjokolade
Fremgangsmåte
- Blend sammen alle ingrediensene bortsett fra sjokoladen.
- Rør inn sjokoladen til slutt.
- Form små kuler og avkjøl.
La de stå kaldt i minst 30 minutter før du spiser dem. Da blir de skikkelig gode å seige! Akkurat som cookies dough!
Stort Smil
Desiree
Så deilig! Disse så gode ut.
P.s håper muffinsoppskriften publiseres med karamell og sjokolade (YUM)