Jeg tørr nesten ikke å si det, men her er dagens frokost. Inntatt på beste søndagvis, i sengen med tegnefilm på og lillemor i armkroken.
Disse er sukkerfri og fulle av fiber, men ikke lavkarbo. Ønsker du en lavkarbovariant gjør du det enkelt ved å bruke kokosmel i stede for fibramel.
Du trenger:
2 store egg
1,5 dl sukrin
3 dl lettrømme
3 dl fibramel
2 ts bakepulver
100 g pistasjnøtter (usaltede, uten skall)
Slik gjør du:
Pisk egg og sukrin sammen i en bakebolle.
Visp inn rømmen. Visp deretter inn bakepulver og melet.
Mal pistasjnøttene og rør i til slutt.
Som du ser var jeg litt ivrig med å få fylt muffinsformene. Fyll dem rett under halv.
Stekes midt i oven på 170 grader i 15-20 minutter.
Ser for meg at en frosting av lett kremost og sukrin melis hadde gjort seg her, med litt hakkede nøtter på toppen! Moms!
Nå er det ut døren for å møte spreke folk til bootcamp i søndagssola.
Titter innom senere for å dele noen nye øvelser.
God søndag.
– Desiree
#familiemat
#sukkerfri
#fibermat
#lesscarbs
#sunn
#oppskrift
#søtmoms
#kosemat
#bramat
De så jo bare helt fantastisk gode ut! 😀
Cecilia Catharina: Takk, veldig fornøyd med resultatet, også ble de faktisk litt lysegrønne inni 🙂
Åh, disse så rågode ut!!
Kamilla Haaland: takk 🙂 anbefales 🙂