SUKKERFRI KRANSEKAKESTENGER | av kun 1 ingrediens

20. november 2019 | Godis og kaker, Oppskrifter

egen reklame for www.fitfocus.no

Man må jo nesten le litt når man bruker en hel arbeidsdag for å ta ett enkelt bilde, men samtidig så er det realiteten bak mange av de flotte bildene du scroller forbi på instagram hver dag..

Nå har ikke jeg bare lagd tre nye oppskrifter til kurset SØTT & SUNT JULEVERKSTED, jeg har også filmet det hele og tatt bilder av hver enkelt oppskrift, og da tar det fort litt tid.

Kurset oppdateres hver uke frem mot 2. søndag i advent. Og denne gangen . var det fokus på sukkerfri konfekt, marsipan og småkaker som du faktisk kan lage av marsipan.

YES, for disse kransekakebitene, og julestjernene, er laget av sukkerfri marsipan. Og ikke noe annet.

Sukkerfri marsipan finner du i helsekostbutikker. Det er så klart ikke noe problem å lage selv heller. Du finner oppskrift HER, men jeg foretrekker å kjøpe ferdig. Prisforskjellen er liten og jeg har nok å bruke tiden min på frem mot jul, så jeg tar de snarveiene jeg kan finne 😉

Slik lager du kransekakestenger:

Ingredienser

  • Sett ovnen på 200 grader
  • Form små kransekakestenger
  • Stekes midt i ovnen i 12-15 minutter – til de begynner å bli gyldne
  • Med en gang du tar dem ut av ovnen er de ganske myke, men de blir hardere etterhvert som de avkjøles

Ellers har jeg blitt informert om at vi nærmer oss årets VIXEN awards. Og som vanlig hadde jeg blitt veldig glad om du hadde hatt lyst til å nominere meg!

Jeg tror snart jeg er den som har vært finalist flest ganger – uten å vinne 😉 men sånn er det når man har så utrolig mange flinke blogg kollegaer! Du kan nominere meg HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

20. november 2019 | Godis og kaker, Oppskrifter

Kommentarer (4)

  1. Hei, det ser ikke ut til at linken til oppskriften virker, kan du være snill og sende den til meg?

Comments are closed.