SUKKERFRI KOKOSMAKRONER | ingen jul uten

13. desember 2019 | Jul, Oppskrifter

I dag har jeg gjort et aldri så lite comeback på snapchat.

Snapchat var lenge mitt favoritt sosiale medie, og jeg hadde vesentlig flere følgere der enn på Instagram. Elsket – elsket – elsket den direkte kontakten jeg hadde med dere via den kanalen.

Men sosiale medier er jo stadig i utvikling. Og etterhver som Snapchat ble oppdatert med stadig flere forandringer falt jeg mer og mer ifra på den kanalen. Gunnen var enkel. Etter at Snappen min ble lagt til på Discover siden fikk jeg stadig flere og flere snaps fra utenlandske brukere. Vi snakker om flere hundre hver dag, som jeg var nødt til å åpne for å finne frem til snaps fra dere.

Etterhvert begynte jeg også å få ganske mange snaps av ja…… ufin karakter. Noe jeg aldri har vært plaget med tidligere… Men det som var gøy med snapchat for meg var jo kommunikasjonen med dere! Så etterhvert ga jeg opp!

Men nå er jeg klar for å gi det er nytt forsøk. Og har bestemt meg for å snappe LITT hver dag frem til jul – sånn i første omgang. Dagen i dag har gått over all forventning. Tusen takk for alle tilbakemeldinger. Veldig gøy å være tilbake på mitt favoritt medie 😉

Før jeg tar helgen hadde jeg tenkt å dele denne oppskriften med dere. Ingen jul uten kokosmakroner vel?

Ingredienser

  • 2 eggehviter

  • 100 g sukrinmelis

  • 1 ts vaniljepulver, evt. frø fra 1 vaniljestang

  • 130 g kokosmasse

Fremgangsmåte

  • Pisk sammen eggehviter og sukrinmelis.
  • Rør inn vanilje og kokosmasse.
  • Sett ovnen på 175 grader
  • Fordel røren utover et stekebrett med en spise skje. Du skal få ca. 15 topper.
  • Stekes i 12-15 minutter – til de begynner å bli litt gyldne i kantene

Dypp dem gjerne i litt smeltet, mørk sjokolade etter at de har blitt avkjølt.

 

Stort Smil

Desiree

13. desember 2019 | Jul, Oppskrifter