SUKKERFRI KARAMELLGRANOLA

13. februar 2019 | Frokost | 4 kommentarer

Hei bloggen min!

Da prøver jeg å få hode over vannet etter en runde med omgangs syke og soft lansering av den nye siden min. Jeg sier soft lansering fordi det fremdeles kun er du som var forhåndsregistrert som får tilgang. Info ble sendt ut til de siste på liste i går. Og om du ikke finner mail fra meg i innboksen din må du lete litt i spam, søppel og reklame boksen din i stede 🙂 Det hender at slike mails legger seg der.

Er det for sent å få tilgang nå – er det mange som spør. Og svaret er JA! Hvis ikke du står på lista mi, så kommer jeg ikke til å åpne siden for alle før i mars/april.

Grunnen er enkel. Sammen med et team av designere og webutviklere har jeg jobbet med denne siden i et helt år. Vi har laget en side slik som vi tenker at den er best, men nå får de som har forhåndsregistrert seg muligheten til å komme med innspill og tilbakemeldinger på alt fra tekniske funksjoner, oppskrifter, treningsprogrammer, hvordan treningsvideoene fungerer, er kursene oppbygd på en god måte, er det enkelt å navigere seg i profilen sin, osv, osv, osv.

Slik at når siden åpner for alle er den ikke bare 110% den er 200%! En helt unik side for deg som trenger hjelpe eller inspirasjon innen trening, ernæring, sunn livsstil og vektreduksjon!

Som et lite plaster på såret hadde jeg i dag tenkt å dele en av mange nye oppskrifter inne på siden. Nemlig denne karamell granolaen, som også kommer på kostplan til kurset «5 kg ned på 4 uker».

DU TRENGER:

Ingredienser

  • 7 dl havregryn
  • 1 dl chiafrø eller linfrø
  • 2 dl mandler
  • 1 dl vann
  • 1 dl sukrin gold
  • 3 ss melk
  • 1 ts vaniljepulver
  • 2 ss honning
  • 1 ss rapsolje
  • 1 ss grovt salt (kan sløyfes)

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 150 grader varmluft
  • Kom vann, sukrin gold, melk, vanilje, honning og olje i en kjele. Kok opp og la det boblekoke i 10 minutter.
  • Hakk mandlene og kom havregryn, mandler og chiafrø i en bolle. Hell «karamellen» over og miks godt.  Fordel blandingen utover en bakeplate (strø over salt hvis du vil ha salt karamell smak) og stek midt i ovnen i 30 minutter. Rør gjerne litt underveis.
  • La den avkjøle helt før du heller granolaen på en tett boks eller krukke.

Jeg liker den best med kald mandelmelk og noen friske bær, men den er også helt super som topping på en smoothie on the go!

 

 

Kommentarer (4)

  1. Hei, ser veldig godt ut, og har alle ingrediensene klare 🙂 lurer også på hva som menes med «kom havregryn» og «kom vann».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.