Sukkerfri; Eple og kanelsunrrer – med karamell glaze

27. september 2017 | Boller & Brød

/inneholder affilatelinker/

Ok, så var det visst den store epledagen i går! Jeg er egentlig ikke så flink til å få med meg sånne dager, men denne oppskriften har jeg altså gått og ruget på en god stund. Bare ventet på at de deilige Norske eplene endelig skulle komme i sesong!

Det morsomste med denne oppskriften er riktignok ikke snurrene, men glazen! Den lager du av kun to ingredienser og uten noen som helst form for oppvarming!

Til snurrene trenger du en porsjon av denne bolledeigen.

Til fyllet trenger du:

Ingredienser

  • 200 gram hakkede mandler
  • 350 gram sukkerfritt eple syltetøy
  • 5 ss kanel

Fremgangsmåte

  1. Lag deigen som anvist og sett til heving i ca. 1 time
  2. Sett ovnen på 210 grader varmluft
  3. Kjelve deigen ut til et stort rektangel og fordel fyllet utover
  4. Rull sammen og del opp i 10 biter
  5. Pensle gjerne med ett egg
  6. Stekes i 10 minutter på midterste rille

Glazen lager du ved å røre sammen 1 dl av denne kalori og sukkerfri karamell siruppen med 1 ss fløte!

NAM!

Den er forresten utrolig god å bruke som dipp til de deilige, syrlige eplene som du finner i butikken akkurat nå!

 

Følg meg gjerne på Instagram og Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

27. september 2017 | Boller & Brød