Sukkerfri dag 9 av 9.

29. januar 2014 | Livsstil

Ferdiiiiii!
Utrolig deilig å gjennomføre et slikt prosjekt. Anbefales virkelig.
Jeg har fått litt spørsmål om dette lille «prosjektet».
Hvorfor jeg gjorde det, hvordan det opplevdes og hva nå?

Jeg tar det punktvis.
Hvorfor?

Alle vet da at vi ikke burde spise sukker hver dag?!? Eller er det bare jeg som tenker at normalen er snop en gang i uka? Hvis det er unormalt, når skjedde det? Jeg vet jeg er distré, men…..

Jeg våknet en dag og innså at jeg faktisk spise «snop» hver dag, for å få nok energi til å holde aktivitetsnivået oppe. Det er ikke bra! Mat, næring, vitaminer skal gi kroppen nok energi til å holde aktivitetsnivået oppe!
Snop er kos, en gang i uka.

Hvordan opplevdes det?
De to første dagene var værst. For meg var det en lærerik opplevelse å prøve å nekte meg noe jeg hadde såååå lyst på.
Jeg er ikke i tvil om at kroppen gikk igjennom en aldri så liten avvending!
Heldigvis finnes det alternativer, og dem brukte jeg flittig;)

Bananpannekake med yoghurt naturelle.

Kokoskrem med hjemmelaget granola.

Varme bær, gresk yoghurt og granola.

Sitronkake uten sukker og fett.

Hjemmelaget vegansk sjokolade softis.

Mango og chiapudding.

Mer granola <3

Fruktsalat.

Smothie.

Mye smothie!

Hva nå?

Tja, jeg har som mål å fortsette å velge god næringsrik mat fremfor godis. Jeg vet at dette ikke blir noe problem. Det er jo slik vi spiser vanligvis, med unntak av når noen kjøper 3kg smågodt i Sverige!
Øhhum….

Spise du lørdagsgodt flere ganger i uken?

– Desiree


29. januar 2014 | Livsstil

Kommentarer (4)

  1. Tror du inspirerer fler av oss til å spise mindre sukker her :-)Og med så mange fristende alternativer burde selv en søtmons som meg klare det!… 😉 Takk for at du deler Desiré! 🙂

  2. Mest imponert over hvor mye du klarer å spise med den lille kroppen din 😉 Ellers er det kjempefint at du deler oppskrifter på mye spennende å spise. Sukker er avhengighetsskapende sies det så å venne seg av med det er nok ikke dumt.

Comments are closed.