Den store sjokolade dagen! 10 av mine søte & sunne favoritter!

13. september 2017 | Godis og kaker

Det er ikke ofte jeg henger meg på disse internasjonale dagene, men når det kommer til sjokolade! Ja da er jeg helt med! Før jeg deler noen av mine favoritter fra bloggen har jeg lyst til å gi deg noen fakta om hvorfor det helt klart er plass til litt sjokolade i en balansert livsstil!

Visste du for eksempel at sjokolade inneholder stoffer som øker forbrenningen din? Eller at kakao inneholder antioksidanter som beskytter deg og huden din mot frie radikaler. Frie radikaler gjør huden gufsen, tørr og fremskynder effekten av aldring.

Kakao nærer også huden din og hjelper deg til en jevnere hudtone, mykere hud og motvirker kviser. Og i tillegg har forskning vist at moderate mengder mørk sjokolade gjør deg mer rolig og kroppen mindre stresset. Negativt stress er kanskje noe av det værste du kan utsette kroppen din for.

Hjemmelaget smash

Bounty kake av 4 ingredienser

Snickers fudge

90 kaloriers brownie

Sprø sjokolade snack

Proteinrike sjokolademuffins

Sjokoladekake uten mel

Lchf Twix cookies

Hjemmelagde kokosboller

Boller med smil sjokolade

lchf twix kjeks

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

13. september 2017 | Godis og kaker