På godt norsk heter vel dette brødpudding og består hovedsaklig av fløte, sukker, egg og loff.
Min versjon er sukkerfri, fettfattig, protein og fiberrik. I tillegg har den fått litt ekstra krydder og glasur slik at smaken aller mest minder og en skikkelig deigete og klissete kanelsnurre <3
Når spiser man den?
Til en sen søndagsfrokost, ettermiddagskaffen, når man får gjester eller til kvelds.
Søt og sunn døgnet rundt.
Til en ildfast form trenger du:
Ca. 3/4 tørt halvgrovt brød
8 egg
4 dl melk
4 ss kanel
4 ss sukrin gold
1 ts vaniljepulver
Litt ekstra kanel og sukrin til topping.
Slik gjør du:
Fjern skorpen på brødet og del det opp i terninger.
Legg dem i en ildfast form.
Visp sammen egg, melk, kanel, vanilje og søtning.
Hell blandingen over brødet.
Dekk formen med folie og sett i kjøleskapet i minst 4 timer eller natten over.
Stekes med folie på i 20 minutter på 170 grader. Fjern så folien og stek i nye 30 minutter.
Glasuren er laget av saften av 1 sitron og sukrinmelis.
Følg meg gjerne på snapchat for flere tips og litt av livet på utsiden av bloggen.
Navnet er Fitfocuse både på Snapchat og Instagram.
Stort Smil
Desiree
Norater:
#oppskrift
#bakeutensukker
#hjemmelaga
#familiemat
#cinnamon
#kanelsnurre
#kanelbolle
#armeriddere
#brødpudding
#funksjonellmat
#sunkost
#diamat
#muskelmat
#proteinmat