egen reklame
Les mer og meld deg på HER
Jeg vil ikke akkurat si at jeg er i innspurten av bok nummer 6 nå om dagene, men det nærmer seg innspurten. Og jeg må innrømme at å fylle en bok med over 100 oppskrifter har vært en større jobb enn jeg først trodde 😉
Potet sto på fotoplanen i dag, nærmere bestemt skallet!
Den delen av poteten som har flest vitaminer og næringsstoffer, så ikke la det havne i søppelbøtta! Tilbered potene med skall på, eller lag disse!
Ingredienser
- 2-4 dl potet/ søtpotet skall
- Litt olivenolje
- Ønsket krydder
- Jeg bruker salt, cumin, paprikapulver, hvitløkspulver og chiliflak
Fremgangsmåte
- Pass på at du vasker potetene før du skreller dem. Sett ovnen på 220 grader varmluft.
- Fordel potetskallet utover et stekebrett. Hell over litt olje og krydder. Bland det godt sammen og stek dem midt i ovnen i 10– 15 minutter til de er sprø og gyldne.
- Hvis ikke du har varmluftsovn kan det være at de trenger et par minutter ekstra steketid.
Så, godt!