egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Jeg må ærlig innrømme at jeg er litt revet mellom Instragram og blogg nå om dagene. Flere og flere bloggere går over til å bruke bare Instagram, men jeg har fremdeles flere som leser bloggen, enn følgere på Instagram. Derfor har jeg enn så lenge landet på at oppskrifter som deles på Instagram også må deles på bloggen!
Dagens søte og sunne oppskrift finner du filmet på Instagram. Følg meg gjerne der også 🙂
Se dette innlegget på Instagram
Ingredienser
- 7 riskaker (jeg har brukt med havsalt og chiafrø)
- 8 dadler
- 200 g mørk sjokolade
- Peanøttsmør
Fremgangsmåte
- Kok opp vann. Fjern stenene fra dadlene og legg dem i en skål.
- Hell det kokende vannet over dadlene, slik at det dekker dem. La de stå i 5 minutter.
- Hell av vannet og mos med en gaffel til du får en jevn karamell av dadlene.
- Smelt sjokoladen i vannbad.
- Smør et lag med peanøttsmør på riskakene, deretter et lag med karamell og avslutt med å dyppe den i smeltet sjokolade.
- Avkjøl snickersbitene i kjøleskapet.
Enkel og deilig snack til helgen!
Stort Smil
Desiree