Sprø kokosbunn med sitonkrem og sommerbær; sukkerfri og glutenfri

22. juli 2015 | Godis og kaker

Lillelørdag og på tide å mekke noe søtt og sunt.

Dagens er helt klart inspirert av årstiden, men også av
DISSE

søte kokosknekkebrødene jeg lagde i mai.

Søt og sprø kokosbunn, syrlig og fettfattig sitronkrem og friske bær – nammis!

Du trenger

100g kokosmasse

4 ss sukrin gold, eller annen søtning

2 eggehviter

 

Piskes sammen og bres utover en stekeplate.

Stekes i ovnen på 220 grader i 12-15 minutter. Den skal vær gylden og litt brun i kantene.

 

Til fyll brukte jeg to bokser Sitron Kvarg, friske jordbær, moreller og rips.



Denne fikk bein å gå på!

 

Stort Smil

 

Desiree

 


22. juli 2015 | Godis og kaker

Comments are closed.