SPREK Julekalender luke 13 – Vinn den perfekte julegave til en sporty dame!

12. desember 2016 | Jul


/gaven er sponset/

 

Nå dere kommer kalender gavene på rekke og rad her inne! I går trakk vi ut tre vinnere som fikk plukke seg ut treningstøy fra 


Trimtex

!

Vinnerne er:


Vinner 5000,-


Lise Janne Mortensen


Vinner 3000,-


Evin Sundsvoll


Vinner 2000,-


Merete Karlsen


You got mail!

I dag er det det Norske konseptet


BOOST boxsom sponser premien! Hva er det?

Noen som husker TT klubben, Penny klubben og alle andre morsomme bokklubber fra da vi var små? Jeg vet ikke hva som var morsomst? Bøkene eller alt stæsjet som fulgte med? Vel, dette er litt som penny klubben. Bare uten bøkene, og hestene! 

BoostBox.no er en månedlig boks fylt med det kuleste treningsstæsjet! Du får sunn snack, barer, kosttilskudd, diverse klær, drikkeflasker, tilbehør, utstyr og mye mer. Produktene varierer fra måned til måned, men felles er det at du får populære produkter som vil BOOSTE treningen din. 

Det koster 359 kr/mnd – ingen bindingstid – gratis frakt!

Hver 4. eller 5. måned kommer det en premiumbox. Prisen vil ligge på fra 499 kr, men vil variere ut i fra innhold. Her vil du få produkter til en høyere pris enn i den vanlige boxen.


Bilde 


Amalie Østby​


Jeg skal få lov til å gi bort en slik boks i dag. Det blir da den boksen som sendes ut i februar. Boksen på bilde over er fra november. Hva må du gjøre for å vinne?


Bare legg igjen en hyggelig kommentar under dette innlegget på FB siden min

HERVinner trekkes i morgen kl.12:00

 

Stort Smil

Desiree


 


12. desember 2016 | Jul

Kommentarer (4)

  1. For en fantastisk premie 🙂 Den hadde jeg blitt veldig glad for.Ønsker deg en god jul 😀

  2. Hva tenker du om giftstoffer som går over i morsmelka ved slanking under fullamming? Jeg har ei jente på 8 uker og har 7 kg jeg ønsker å gå ned etter graviditeten. Men så frykter jeg det med giftstoffer som går i melka når man går ned. Er det reelt og noe jeg trenger å ta hensyn til?

  3. Marit: De fleste går litt ned i vekt når de fullammer uten at det er noen fare i det så lenge det ikke går ut over melkeproduksjonen og man ikke raser ned i vekt. Jeg gikk selv fort ned i vekt og var bekymret for dette. Fikk beskjed av jordmor om at så lenge jeg produserte nok melk og baby tok brystet var det ingen fare. Du kan lese om det på ammehjelpen her : https://ammehjelpen.no/artikkel/32/slanking

Comments are closed.