Spørsmålsrunde; Hva lurer du på?

25. mars 2016 | Livsstil

 

Nå er det lenge siden sist spørsmålsrunde, og flere av dere har etterlyst en ny. Spørsmålrunde fungerer slik at dere spør om alt dere måtte lure på av spørsmål i kommentarfeltet. Du kan spørre annomnymt her på bloggen eller i kommentarfeltet på Fitfocuse sin FB side. Etter et par dager  samler jeg opp spørsmålene i egne innlegg med svar.
Du kan spørre om hva som helst. Trening, kosthold, personlige spørsmål.

Jeg skal svare dere så godt jeg bare kan. 


HVA LURER DERE PÅ?

 

 

 

 


25. mars 2016 | Livsstil

Kommentarer (9)

  1. Hei.Jeg har spørsmål til dags/ukemenyene:Mitt inntrykk er at det legges opp til lik mengde mat uavhengig av hvor høy man er og hvor mye man veier i utgangspunktet. Ved å følge mengden i ukesmeny er jeg bekymret for at vekten går opp fremfor ned.Hvordan tilpasse disse menyene ut fra hver enkelts utgangspunkt?Hvor mange kalorier pr dag er utgangspunkt i menyen du legger ut?

  2. Henriette: Dette er et gratis, standardisert program for en gjennomsnittlig kvinne som skal ned 0,5-1 kg i uka, med den treningsmengden som er oppført i programmet 🙂 ønsker du en personlig tilpasset koster det ekstra, men min erfaring tilsier at dette passer de fleste som utfyller kriteriene jeg nevner over 🙂

  3. Hei, flotte deg! Har fulgt med bloggen din i en lengre periode, syns du skriver mye bra og står inne for gode verdier 🙂 Uansett, jeg er toppidrettsutøver og begynte å få litt vegring for mat.. Trente 14 ganger i uka og lå rundt 2000kcal daglig, noe jeg tror er for lite for å prestere både i idrett, på styrke/løpetrening og på skolen på samme tid.. For en ukes tid siden skadet jeg meg på trening, og nå sitter jeg på en følelse av at jeg ikke trenger å spise.. Nå som jeg er satt ut med krykker og gips i en lengre periode, blir det liksom vanskelig å ligge noe i nærheten av den treningsrintensiteten jeg hadde, selv om jeg fortsatt prøver å trene så mye som det lar seg gjøre. Blir overkroppstrening, mye mage/rygg og sittende intervaller i stakemaskin/trappehopp med krykker.Det jeg egentlig lurer på er om jeg nå må gå kraftig ned i mengde mat for å ikke legge på meg/gå altfor mye opp i fettprosent? For det ønsker jeg virkelig ikke. Samtidig skal jeg fortsatt prestere på skolen, og bruke energi på å bli bedre i foten igjen også/etterhvert sette i gang med opptrening.. Er litt usikker på hvor mye mat(kcal) jeg i egentlig trenger.. Er 19år, 167 høy, veier mellom 61-63kg og er vel over gjennomsnittet muskuløs. Har du noen tips/råd?

  4. Anonym: Kroppen din klarer en slik omstilling ganske enkelt og jeg vil tro at du ganske fort vil oppdage at du ikke er like sulten som du pleier å være og at du blir fortere mett 🙂

  5. Hei! Lurer på kor masse ein må rekne å bruke på mat i mnd. når ein skal være med på dette? 🙂

  6. Først vil jeg takke for en fantastisk bra blogg du har.Har meldt meg på FIT på 30 dager fordi jeg ønsker å komme i gang med trening og prøve å benytte mer sunne matvarer. Jeg er 160 cm høy og veier ca 50 kg så jeg ønsker ikke å slanke meg. Er det da viktig for meg å veie maten ?

  7. Anonym: for det første så har du ikke noe behov for å g ned i vekt! Og for det andre – nei, du trenger ikke å veie maten!

Comments are closed.