Det spørsmålet jeg får oftest!

22. mars 2017 | Livsstil

Nå har jeg straks drevet denne bloggen i fire år! Og i tre av disse fire årene har den vært Norges mest leste trening/helse/sunn livsstilsblogg! Det er ganske stort for meg!

Ser jeg på kommentarfelt på blogg, facebook og mail så går det mest i spørsmål om nettopp mat, oppskrifter, trening, helse og livsstil – naturlig nok! Men på Snapchat der er det en helt annen ting dere spør meg mest om?!

Og vet du hva det er?!

Hvor det jeg har på meg kommer ifra?!

Jeg må få lov til å skrive ?!

For for meg er det ganske rart 😉 Jeg har nemlig alltid vært litt utrendy, selv når jeg prøver å være trendy!

Husker blant annet ungdomsskolen. Jeg hadde jobbet og spinket og spart i lange tider for å ha råd til en Levis 501 og en Fruit og the Loom genser, sånn som alle andre gikk med! ( Noen som husker 1998?) Så stolt dukket jeg opp på skolen! Bare for å bli mobbet fordi jeg hadde klart å kjøpe buksa i mørk blå og genseren i knall gul! Svenskefarger!

Ungdomsskolen var ikke akkurat høydepunktet i livet mitt… Kjenner faktisk at jeg får vondt i magen ennå av å tenke tilbake..

Uansett så illustrerer episoden mitt eget syn på meg selv om mote.. Men når så mange spør om hvor klærne mine er ifra har jeg allikevel en teori på hvorfor! Og jeg tror det er fordi jeg ikke er noen mote blogger. Jeg kler meg i klær som vi alle kan gå i til hverdags – uten å skille meg ut på andre måter enn at tøyet er feminint, men sporty.

Caps -Reebok/ Jakke – Johaug NOW/ Bukse – Norrøna Hybrid/ Sko – H&M

Og nei, det er ikke tilfeldig at foret i jakka har samme farge som skoa 😛

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

22. mars 2017 | Livsstil