Hår

Deres spørsmål & mine svar om kollagen!

26. september 2017 | Uncategorized

Deres spørsmål & mine svar om kollagen!

Lite har vel vært rot til like mange spørsmål på denne bloggen som kollagen! Helt siden jeg skrev om det for første gang for snart to år siden har det ramlet inn spørsmål så og si hver eneste dag.

Innleggene om temaet begynner derfor å bli mange, og jeg tenker at det kanskje er på sin plass å samle de vanligste spørsmålene i et blogginnlegg!

 

1. Hva er egentlig kollagen?

Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen og det bygger opp vev som hud, ledd, bein og brusk. Faktisk består 30% av kroppen din av kollagen, og huden din består av ca. 70%. Etterhvert som vi eldres produserer vi mindre kollagen selv. Noe som blant annet fører til rynker. Tilskudd av kollagen kan derfor gi mindre rynker og spenstigere hud.

 

2.Du har skrevet om flere typer kollagen. Hvilket anbefaler du?

Jeg kan gå 100% god for de variantene av kollagen jeg har skrevet om på bloggen. MEN da jeg først begynte å bruke kollagen hydrolysat som kosttilskudd fantes ikke dette i Norge, og jeg skrev flere innlegg om produkt produsert og kjøpt fra utlandet. Flere av dere syntes at det var litt skummelt. Både i forhold til handel over nett og ikke minst hvordan produktet er produsert. Etterhvert som norske alternativer kom på markede testet jeg derfor forskjellige og valgte tilslutt å inngå et samarbeid med Oslo Skin Lab®.

 

3. Hvorfor anbefaler du Oslo Skin Lab® fremfor andre Norske merker?

Det siste halve året har det kommet flere norske aktører på dette markede, men jeg har valgt å samarbeide med Oslo Skin Lab® av den enkle årsak at de er de eneste som kan henvise til god forskning på sitt ferdige produkt –  The Solution™

Har du lyst til å lese forskningen så finner du den HER

Hår

 

4. Hva slags resultater kan man forvente av å bruke The Solution™ ?

Jeg har jo brukt kollagen veldig lenge, og kan derfor ikke si hva jeg har merket av forskjell på huden, men jeg vet helt klart hva som skjer om jeg slutter å bruke det en liten periode. Og det er at jeg etter få uker får  synligere smilerynker rundt munn og øyne, i tillegg opplever jeg at huden i ansiktet blir mindre fast. Så om jeg går tom passer jeg på å bestille igjen ganske fort 😉

5. Hvor fort kan man forvente resultater?

Som sagt kan jeg ikke snakke ut ifra egen erfaring akkurat her, men studiene viser at etter 4 ukers bruk kunne man måle en reduksjon på rynke dybde rundt øyne på mer enn 7,2% i gjennomsnitt, og etter 8 uker ble det målt en reduksjon på hele 20, 1% i gjennomsnitt.

Jeg har fått lov til å dele bilder gjort av en hud scanning hosOslo Skin Lab®. Resultatet er ganske utrolig! Hele 31% reduksjon i rynker!

5. Kan man forvente andre resultater av The Solution™ ?

Når du bruker kollagen som kosttilskudd behandler du ikke bare huden i ansiktet, du behandler og styrker hudens bindevev på hele kroppen. Flere som bruker The Solution™ rapporterer derfor om mindre synlige cellulitter, og det er også grunn til å tro at det kan hjelpe mot strekkmerker. Understreker at det ikke er forsket på effekten på strekkmerker!

 

Merker du noen forskjell på håret?

Kollagen er jo et kjent kosttilskudd for ikke bare hud, men også hår og negler. Oslo Skin Lab® er veldig nøye med å påpeke at de har utviklet et kosttilskudd for hudpleie, men det er studier som viser at tilskudd av kollagen kan har positive effekter på hår og negler også.

Jeg begynte jo å bruke kollagen nettopp fordi jeg ønsket å sterkere og lengre hår. Og for å si det sånn. Dette er tilskuddet jeg aldri kommer til å slutte å bruke!

Sunt hår

Har du lyst til å prøve?

Om du har lyst til å teste får du akkurat nå 65% rabatt på første forsendelse av The Solution™  ved å gå inn HER .  En vennlig advarsel! Når man har brukt dette i noen uker vil man aldri slutte!

 

 

 

 

26. september 2017 | Uncategorized