Spørrerunde om trening og kosthold.

10. august 2014 | Personlig Trener Desiree Andersen

Vi nærmer oss tiden på året da mange bretter ærmene opp, klare for å etablere bedre kostholdsvaner og nye treningsrutiner.

Kanskje du lurer på noe.

Kanskje du er blant dem som starter opp med friskt mot hver høst, men ikke oppnår de resultatene du forventer.

Kanskje du synes treningen du gjør i dag er umotiverende og trenger nytt innputt.

Kanskje lurer på hvordan du skal komme igang eller holde det gående.

Frem til onsdag kan du stille spørsmål i kommentarfeltet her på bloggen eller på Facebook siden min.
Jeg besvarer alle spørsmål i et eget innlegg neste fredag.
Ingen spørsmål er dumme og det er fult mulig å spørre anonymt i mitt kommentarfelt.

/Hylete- caps og topp fra
flexfit.no/sponset

Gleder meg til å lese spørsmålene dere!

– Desiree


10. august 2014 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (6)

  1. Hei☺ Jeg begynte å legge om kostholdet og begynte å trene i mai. Men føler det med mat før og etter trening er vanskelig. Jeg er blitt flink med rutiner og prøver å spise hver 3.time. men føler det blir mye brød utenom til middag. Er lett å smøre seg skiver til frokost, lunsj og kvelds. Men det er jo ganske mye brød og blir fort lei.Så hvilke tips har du til å erstatte brødet til frokost og lunsj? Og mat etter trening for da er jeg alltid sulten. Og helst noe raskt for trener som regel før jeg skal på jobb.Du er utrolig inspirerende å følge på bloggen og instagram☺

  2. Hei!Jeg lurer på om du har noen tips til å få mindre fett på magen slik at musklene synes? Vet kondisjonstrening har mye å si, men har du noen andre råd i forbindelse med kosthold etc?Sånn ellers, anbefaler du å trene mest kondisjon eller mest styrke for å få mest ut av treninga? (Hvis målet er å gå ned noen kilo)Har du noen tips til å få slankere lår? Spiller fotball flere ganger i uka og trener derfor myr styrke på beina, men føler at beina mine blir større og større.Må ellers si at du har en kjempeflott og inspirerende blogg! Fortsett den gode jobben, lærer vikrleig mye av deg og dine råd!

  3. Hei med ME diagnose kan jeg ikke trene slik som før. Jeg har alltid jogget og trent styrke, men nå greier jeg veldig lite så treng litt veiledning. Føler for å gå ned kilo og stramme opp, så hvordan bør jeg legge opp treninga iforhold til styrke & kondisjon.

  4. Hei, jeg trener noen ganger i uka og synes jeg spiser rimelig sunnt og variert. Men jeg får til stadighet oppblåst mage. Har du tips til sunn mat som fungerer bra for en litt sensibel mage? Og hva bør jeg holde meg unna/redusere?

Comments are closed.