Spørrerunde om kosthold og trening.

28. januar 2014 | Personlig Trener Desiree Andersen

Jeg ble spurt av en leser i dag om ikke jeg kunne ha en spørreunde om trening og kosthold.

Så klart kan jeg det!

Er det noe du lurer på så spørr i kommentarfeltet her.
På min blogg er det mulig å spørre anonymt, det er bare å la være å fylle ut feltene for navn og e-post.

Alle spørsmål vil bli besvart i et eget innlegg.
Jeg lar spørrerunden gå til og med fredag.

Hyggelig at dere spørr:)

– Desiree


28. januar 2014 | Personlig Trener Desiree Andersen

Kommentarer (9)

  1. Hvor mange ganger i uken trener du?Hva liker du best og hva trener du mest av kondisjon og styrketrening?Spiser du lavkarbo til vanlig?Hva er mål (et/ene) dine innenfor trening og kosthold i 2014?

  2. Hei! Jeg er en jente på 25 år, 166 høy og begynte 1. januar veien til et lettere liv. Jeg veide da 127 kg, men har nå gått ned 5 kg og 13 cm på midjen. Jeg fikk beskjed av en PT på treningssenteret mitt å trene kondisjon 50 minutter to ganger i uken, pluss to ganger styrketrening. På styrketreningene tar jeg 3×10 rep på beinpress, chest press og pulldown. Pleier å trene litt kondisjon også utover dette. Jeg fikk også beskjed om å spise 1500 kcal hver dag, så det har jeg gjort denne måneden. Nå er det veldig mange som sier at dette er for lite for meg, og at jeg bør øke til 2000 kcal. Hva tenker du om det? Jeg spiser sunt, men lørdagskveldene koser jeg meg. Jeg blir så forvirret over alle råd. Folk sier også jeg må holde meg unna frukt og ikke trene styrke (for da går jeg saktere ned i vekt). Har du noen gode råd å gi meg? Bør jeg trene mer?

  3. Hva er det verste og beste med hundredagersprosjektet?Kan du kalle deg selv en løper? Hvor ofte løper du?Er det vanskelig å ikke spise sukker?

  4. Lurer på hva du mener om disse vitaminvannene og jeg? Et godt alternativ til vann når man er litt vannlei? Eller er det bedre med sukkerfri saft type Zeroh? Tenker spesielt på Vitamin Well sin Reload, da dette er min absolutte favoritt! 🙂

  5. Hei 🙂 Hvor mye trening må man gjøre for å se resultater? Må en trene 6 ganger i uka? Eller holder det med 3?Hvordan unngå å «overspise» godteri og slikt? Jeg sprekker og plutselig har jeg spist alt for mye av is og sjokolade.Syns du brød er usunt? Så lenge det er grovt er det vel okei?Hvordan er det for normalvektige folk å gå ned i vekt? ER det vanskeligere enn for overvektige?Når energien er på bunn, hva gjør du da?Teller du kalorier?Hvordan klarer du å være så positiv? 🙂

  6. Hei!Først og fremst må jeg si at bloggen din er en riktig god inspirasjonskilde!Har du noen tips til hvordan man kan få mindre lår? Treningsmetoder for å trene innsiden av lår for eksempel?Hvis man vil få en strammere mage med mindre fett, gjerne slik at litt muskler vises, hvordan anbefaler du da å trene og spise?Hvis man vil forbenne fett, anbefaler du styrketrening eller kondisjonstrening?

Comments are closed.