Dette spiser BOOTCAMPERNE mine på lørdagskvelden!

22. juni 2017 | Ernæring

Kos, besøk, ferier, bursdager og helger er alltid et stort tema for deltagerne på bootcampene mine. Ikke fordi det ikke er lov til å kose seg, men fordi mange har så godt innkjørte forestillinger om hva som er greit og ikke greit når man vil ned i vekt at jeg nesten må dra hjem til mange og slenge pottis skåla på bordet og si kos deg – nesten 😉

For det er klart at om man ønsker å gå ned i vekt så må man ha en hvis kontroll på kalorier inn vs. kalorier ut. Men om man spiser sunt i hverdagen og er aktiv så er det plass til litt ekstra en dag i uka.

Hver uke har jeg en FB livesending for bootcampen min og denne uka var nøkkelordene for denne sendingen snop, enkle løsninger i helgen, mengder, søtsug og «smeller». I min verden er ikke en is på skoleavslutning en smell..

Uansett… Mine bootcampere har en kvote på 500 kalorier som de kan bruke til ekstra kos. Det kan fordeles over 2 dager eller brukes på 1, og selv om de har fått en stor oversikt over ting de kan spise så ville jeg vise dem rent fysisk hvor mye vanlig godis det faktisk utgjør!

1 frokostbolle popcorn med topp på

15 smågodt biter

3 ruter sjokolade

40 saltstenger

Og i tillegg til dette kan de spise ubegrenset med frukt og grønt. Derfor fant jeg frem noen av mine favoritter:

Frossen mango

Asparges bønner med sitronsaft og salt på

Jordbær

Det er nesten 2 kilo med mat! Hjelp! Og best av alt. Man har ikke trengt å lage eller forberede noe. Bare å slenge på bordet!

Det vises gang på gang på gang at det er de som går ned i vekt ved å gjøre små forandringer over tid som lykkes.

Jepp, vi ha O´boy hjemme 😉

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 

 

22. juni 2017 | Ernæring