Slik kan du spise og drikke deg til mindre rynker og spenstigere hud.

29. august 2017 | Beautytalk

Det er mye vi vet om huden vår og hva som fremskynder aldringstegn. For mye sol, for lite søvn, stress, for lite vann, lite fuktighet, dårlig hudpleie, dårlig kosthold, sukker, alt sammen påvirker huden vår negativt, men hva kommer egentlig rynker av?! Og er det noe vi kan gjøre for å beholde huden vår ung og spenstig?

 

 

For å svare på det må vi først ha en liten forståelse for hvorfor vi får rynker når vi blir eldre!

Som nevnt over er det mange ytre faktorer som vi kan ta tak i, men det som først og fremst holder huden vår spenstig og glatt er proteinet kollagen. Kollagen er det proteiner vi har mest av i kroppen, og vi produserer det helt selv. Men fra 25 års alderen begynner vi å produsere mindre og mindre, noe som resulterer i tynnere hud, mindre spenst og rynker.

Og her har vi grunnen til at kollagen ikke er noe nytt innen hudpleie! 

Vi har smurt oss inn med det i hudkremer og vasket håret med det i shampoo i årevis, men god hudpleie starter innenifra!

Studier gjort på The Solution™ kollagen viser at du ved daglig inntak redusere rynkedybde med hele 20% etter kun åtte ukers bruk.  

Bonusen ved å drikke kollagen, i stedet for å smøre det i ansiktet, er at man her tilfører hele kroppen byggesteiner den trenger for å støtte hudens elastisitet og spenst – ikke bare ansiktet. Og på den måten kan man også forebygge cellulitter!

Jeg har brukt kollagen som kosttilskudd i over et år. Det er det kosttilskuddet jeg aldri kommer til å slutte å ta! Jeg har prøvd flere forskjellige merker, med det siste halve året er det The Solution™  Oslo Skin Lab® jeg har brukt.

Det kan røres det ut i både kald og varm drikke, eller tilsettes i mat om du vil. Pulveret er helt, helt smakløst!

 

Om du har lyst til å teste får du akkurat nå 65% rabatt på første forsendelse av The Solution™  ved å gå inn HER .  En vennlig advarsel! Når man har brukt dette i noen uker vil man aldri slutte!

 

 

 

 

 

29. august 2017 | Beautytalk

Kommentarer (3)

  1. Hei!
    Etter å ha sett og lest masse om kollagen det siste året, bestemte jeg meg for å begynne med det. Det har uten tvil positiv effekt på mye av det du ramser opp og skriver om, men det er viktig ikke å glemme at det kan gi bivirkninger! Jeg fikk veldig unormal hjerterytme av det, og hjertet er det viktig å ta vare på 😉 Har sluttet, og hjertet har roet seg. Dette pågikk i noen mnd, så det er ikke vil om hva uregelmessighetene kom av (Jeg prøvde å begynne med tilskudd etter en periode av, og uregelmessighetene kom tilbake).
    De som kan ta tilskudd er heldige, ville bare skrive for at man ikke skal glemme at bivirkninger kan oppstå….

    For øvrig, digger bloggen din 😉

Comments are closed.