Siden det er den internasjonale pannekakedagen i dag hadde jeg lyst til å dele denne pannekake oppskriften her på bloggen også. Den ligger allerede inne på www.fitfocus.no og kommer på kostplanen der inne om to uker.
Den har fått navnet SPIS MAGEN FLAT pannekaker fordi denne måten å tilberede korn og frø på gjør at det er lettere for magen å fordøye.
Røra kan fint stå i kjøleskapet i noen dager, så dette er en super måte å forberede mat for flere dager på en gang. Denne porsjonen gir ca. 4 pannekaker.
Ingredienser
- 2 dl havregyn
- 2 dl havre eller mandelmelk
Dette blander jeg sammen på kvelden og lar det stå på benken natten over. Morgenen etter blender jeg det sammen med:
- 2 egg
- 1/2 stor banan
- 1 ts kanel
- 1 ts kardemomme
- 1/2 ts vaniljepulver
- 1 ts bakepulver
- 1 dl vann
Røren blir tykkere når den har stått en dag eller to i kjøleskapet. Da er det bare å den ut med mer vann eller stå steker du litt tykkere lapper i stede for pannekaker. DIGG uansett!
Følg meg gjerne på Snapchat (fitfocuse.no) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER
Stort Smil
Desiree
Blir det flat mage pannekaker om man bruker vanlig melk også?