brokkolisalat

Spennende brokkolisalat til grillmaten

31. mai 2017 | Middags tilbehør

Phu, jeg trodde faktisk ikke jeg skulle ha tid til å titte innom her en gang til i dag! Dealine for appen nærmer seg, og det er mange tekniske ting som skal på plass denne uken, og det går aldri smertefritt! Priser meg lykkelig over at jeg har vært med på dette før og vet at det er en del av prosessen, men jeg må få innrømme at pulsen er litt høy, selv om jeg sitter på rumpa og jobber dagen lang!

Men, jeg har lovet dere flere oppskrifter som sikrer en smakfull og sunn grillsesong! Så da blir dette sommerens første oppskrift under kategorien Middags tilbehør! Ligger masse spennende der fra før av, så ta gjerne en titt!

brokkolisalat

Til 3-4 personer trenger du:

Ingredienser

  • 1 brokkoli
  • 1 liten rødløk
  • 1 dl pinje kjerner
  • 2 tomater
  • 2 dl frisk persille
  • Saften av 1/2 sitron

Ingredienser

  • Riv hele brokolien også stammen på et rivjern
  • Hakk opp løk, persille og tomater
  • Bland dette sammen med saften fra 1/2 sitron
  • Rør sammen med brokkolien og strø over pinjekjernene

TIPS: 

Hvis du har en god blender kan du faktisk bare dele brokkolien opp i biter og blende dem!

brokkolisalat

Jeg haster videre! 

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

31. mai 2017 | Middags tilbehør

Kommentarer (1)

Comments are closed.