SPELTBOLLER | med kun 100 kalorier

Reklame 31. mars 2020 | Godis og kaker

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Da jeg tok en liten spørrerunde på instagram i går var det ingen tvil om at små spising, mye kosemat, snop og generelt dårlige matvalg var en av flere ting som opptar mange nå om dagene.

Jeg kan absolutt kjenne meg igjen i det! Undertegnede har nemlig spist snop og sjokkis hver dag i 3 uker nå! Fordi jeg har vært stressa, fordi jeg har vært sliten, fordi jeg har måtte jobbe mye på kvelden, fordi vi har fortjent å kose oss litt, fordi, fordi, fordi…

Men nå er det nok! Ikke fordi det gjør noe å spise litt usunt, men fordi jeg vet at jeg vil ha det så mye bedre, føle meg bedre og gjøre det bedre om jeg gjør flest sunne valg!

 

Så i dag har jeg gjort flere ting!

For det første har jeg pustet litt liv i Facebook gruppen TEAM FITFOCUS . En fantastisk heiagjeng av flotte damer som vil spise litt sunnere, få overskudd gjennom fysisk aktivitet, dele sunne oppskrifter og løfte hverandre opp når den sunne livsstilen ikke helt svunger. Den har vært aktiv i over et år nå, men jeg tenker at den har plass til flere medlemmer og har derfor åpnet den for nye i dag (en helt gratis FB gruppe) Du finner den HER

Og selv om det er mye som er viktigere enn sunn mat og trening akkurat nå, håper jeg vi her kan være en positiv energipille i en ny og krevende hverdag for mange!

Det andre jeg har gjort er å oppdatere appen min med ennå flere søte og sunne snacks!

Flere av dem med kaloribergning!

Du finner pizzzasnurrer med kun 125 kalorier.

Cookies med 50 kalorier

Eplemuffins med 75 kalorier

Jordbærkrem med 25 kalorier

Sjokoladekuler med 50 kalorier

Osv, osv! Når det kommer til mat er jeg i mot telling av kalorier. For du skal spise så utrolig mye  vanlig mat før det gjør noen utslag! Men når det kommer til det vi spiser ekstra så er jeg litt mer for å ha en viss oversikt.

I dag hadde jeg tenkt å dele oppskrift på disse bollene. Du finner dem og en rekke andre oppskrifter i appen min. Den kan lastes ned for APPLE HER  og GOOGLE HER

Til 6 boller trenger du:

Ingredienser

 • 2 egg
 • 2oo gram cottage cheese
 • 6 ss sukrin gold
 • 1/2 ss kardemomme
 • 1 ss bakepulver
 • 1,5 dl lyst spelt mel

Fremgangsmåte

 • Blend egg, cottage cheese, kardemomme og sukrin gold sammen.
 • Rør inn bakepulver og mel (røren blir tykk og ganske klissete.
 • Sett ovnen på 180 grader varmluft
 • Fordel deigen i 6 muffinsformer (bruk gjerne muffinsbrett eller doble former)
 • Stekes midt i ovnen i 20 minutter. Avkjøl

Anbefaler å bruke muffinsbrett eller doble muffinsformer når du steker disse.

Kan fint fryses ned, så lag gjerne dobbelt opp når du først er i gang!

 

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

 

 

Reklame 31. mars 2020 | Godis og kaker

Kommentarer (1)

Comments are closed.