SØTE & SUNNE FESTKAKER | uten sukker og gluten

1. mai 2018 | Godis og kaker

reklame: i samarbeid med Sunkost

Dette lille oppskriftshefte har jeg gledet med utrolig mye til å dele med dere! Et lite knippe av mine favorittkaker, perfekt for alle festdagene som venter oss i mai!

I tillegg har jeg vært så heldig å få Sunkost med på laget når jeg har satt sammen dette hefte, slik at du kan få de helsekostproduktene jeg har brukt til en ekstra hyggelig pris!

Tilbudet finner du HER, men du kan også få det samme ved å besøke en av Sunkost sine butikker. Husk da å henvise til tilbudet i bloggen.

 

Last det ned hefte HER

 

KAKE NUMMER 1 er en sukker og glutenfri Snickers brownie! Skikkelig seig og god, med den perfekte kombinasjonen av sjokolade, karamell og salte peanøtter!

Her har jeg brukt en sukker og glutenfri bakemiks og kokosblomtsukker i kaken. 

KAKE NUMMER 2 – Ostekake med bringebær.

KAKE NUMMER 3 – er en frisk vri på en skikkelig mai klassiker! Kokospavlova med lemoncurd. Også denne kaken er uten sukker og gluten.

Her har jeg søtet kaken med Sukrin+ , et produkt som er laget av både stevia og sukrin, for å gi en god søtsmak. For å lage lemoncurd valgte jeg å bruke fiber sirup clear. Rett og slett fordi du da enkelt kan gjøre din lemoncurd søtere, om du ikke vil ha det like syrlig som meg. Da er det bare å smake til med mer fiber sirup.

KAKE NUMMER 4 er en sukker og glutenfri gulrotkake med nøtter. Nøttene kan så klart sløyfes om du vil det.

Kaken er laget av sukker og glutenfri bakemiks. Denne er helt genial! Og om du snur pakken så finner du flere spennende oppskrifter som du kan bruke denne bakemiksen til! Et helt supert produkt å ha liggendes i skuffen!

KAKE NUMMER 5 – er bloggens mest populære bolleoppskrift i 17. mai drakt!

I selve bolleoppskriften er det brukt kokosblomstsukker som nok er min favoritt når det kommer til sukker erstatninger. For å få en fin og gul vaniljekrem har jeg valgt å bruke Sukrin+ i den.

Du finner pakketilbudet fra Sunkost HER.

Det er gyldig frem til og med 20. mai. Du kan benytte deg av det samme tilbudet om du handler i butikk også – ikke bare over nett.

 

Håper oppskriftene faller i smak!

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

 

 

1. mai 2018 | Godis og kaker

Kommentarer (1)

  1. Hei
    Er det forskjell på sukrin og sukrin gold,sukrin + osv? Det er jo ikke et så veldig billig produkt og jeg har sukrin hjemme nå som jeg kunne tenkt meg å bruke opp. Kan jeg bruke det i disse oppskriftene?

Comments are closed.