Søte muffins til frokost, lunsj og kvelds.

27. mai 2015 | Frokost

Jeg var faktisk litt usikker på hvilken kategori jeg skulle putte disse.

Det jo lille lørdag, og vanen tro poster jeg noe søt og sunt, men disse søte sakene er altså så sunne at mor kan spise en til frokost sammen med litt yoghurt, barna kan få den med i matboksen som et lite snackmåltid og hele familien kan nyte dem til kvelds en hverdag man har lyst til å kose seg litt ekstra.

 

Jeg liker de best til frokost, så da havnet de i denne kategorien denne gangen.

 

Til 6 ganske store muffins trenger du:

 

1 stor moden banan

1 grønt eple

1 egg

2 ss olje

2 dl melk

1 ts bakepulver

3 ss sukrin gold (helst)

1 ts kanel

3 dl havrekli

 

 

Mos banan og kutt eple i små biter.

 

Bland banan, olje, egg, melk, sukrin og kanel.

Tilsett kli, bakepulver og eplebiter.

Rør til en jevn, ganske tykk røre.

 

Fordel røren i 6 muffinsformer.

TIPS: bruk helt stive former eller muffinsbrett.

De hever ikke noe særlig så bruk opp røren i alle 6 formene.

 

Stekes i varmluft på 170 grader i 20 minutter.

 

Oppbevares i lukket pose i kjøleskapet.

Husk at du kan lagre dinefavorittoppskrifter rett på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER

 

Ellers kan jeg fortelle dere at jeg
snart

kan få lov til å avsløre et av prosjektene jeg har jobbet med de siste 2 måndene.

Bloggen har fått en ny og spennende samarbeidspartner som jeg vet vil gi dere masse spennende blogginnlegg, nye oppskrifter og gode tilbud i tiden fremover!

Det er bare å glede seg!

 

Stort Smil

 

Desiree


27. mai 2015 | Frokost

Kommentarer (2)

  1. Nam 😀 er disse så sunne at de kan spises til frokost på vanlig hverdag under bikiniklar?

Comments are closed.