Søte matpakkemuffins med bringebær; sukkerfri

11. januar 2016 | Matpakka

Etter en liten debatt med meg selv på morrakvisten ble det altså ennå mere baking på denne bloggen, 
men 

i kveld kommer et lite treningsinnlegg 
og 

i morra får du en deilig, vinterkrydret kylling-gryte.

Disse muffinsene er grove, kan enkelt lages glutenfrie, sukkerfri, fettfattige og bakt uten helsekostprodukter.

Perfekte til barnas matbokser, som et større mellommåltid eller til tursekken.

Til 6 store muffins trenger du:

4 dl havegryn

2 egg

1 banan

1 dl melk

1 knipe salt

1 ts bakepulver

1 ss rapsolje

1 dl frosne bringebær

 

Slik gjør du:

Kjør havregrynene til mel med stavmisker.

Miks sa sammen egg, banan og melk.

Rør det sammen med mel, salt og bakepulver.

Tilsett tilslutt bringebærene.

 

Fylles i muffinsformer. Jeg anbefaler å bruke brett.

Stekes på 200 grader i 20 minutter.

Disse holder seg saftige og gode i brødboksen noen dager, men kan fint fryses.

 

Vil du lagre oppskriften direkte på din mobil, kan du bruke gratisappen Bloglovin
HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

Notater:


#oppskrift

# barnemat
#matpakketips


#muffins


#bringebærmuffins


#matpakkemuffins


#sukkerfri


#bakeutensukker


#søttogsunt


11. januar 2016 | Matpakka

Comments are closed.