Etter en liten debatt med meg selv på morrakvisten ble det altså ennå mere baking på denne bloggen,
men
i kveld kommer et lite treningsinnlegg
og
i morra får du en deilig, vinterkrydret kylling-gryte.
Disse muffinsene er grove, kan enkelt lages glutenfrie, sukkerfri, fettfattige og bakt uten helsekostprodukter.
Perfekte til barnas matbokser, som et større mellommåltid eller til tursekken.
Til 6 store muffins trenger du:
4 dl havegryn
2 egg
1 banan
1 dl melk
1 knipe salt
1 ts bakepulver
1 ss rapsolje
1 dl frosne bringebær
Slik gjør du:
Kjør havregrynene til mel med stavmisker.
Miks sa sammen egg, banan og melk.
Rør det sammen med mel, salt og bakepulver.
Tilsett tilslutt bringebærene.
Fylles i muffinsformer. Jeg anbefaler å bruke brett.
Stekes på 200 grader i 20 minutter.
Disse holder seg saftige og gode i brødboksen noen dager, men kan fint fryses.
Vil du lagre oppskriften direkte på din mobil, kan du bruke gratisappen Bloglovin
HER
Stort Smil
Desiree
Notater:
#oppskrift
# barnemat
#matpakketips
#muffins
#bringebærmuffins
#matpakkemuffins
#sukkerfri
#bakeutensukker
#søttogsunt
Comments are closed.