Dette er faktisk første gang siden jeg begynte å blogge at jeg har spist opp en kake jeg har laget- helt alene!
SÅ GODT BLE DET!
Inspirasjonen er egentlig hentet fra en jordbærterte med kokosbunn, kokosmakroner og knekkebrød! Litt av en kombinasjon hva?
Men jeg tenkte at her må det da gå ann å bruke oppskriften på en sukkerfri kokosmakron, laget som hjemmelaget knekkebrød, og bruke denne som en slags tertebunn?
Det gikk ann!
For 6 kokosknekkebrød trenger du:
100 gram koksmasse
2 eggehviter
4 ss sukrin
gold
Alt blandes sammen og bres utover et bakepapir. LITT tykkere enn et knekkebrød.
Stekes på 220 grader i 12-15 minutter.
Den skal være gylden og litt ekstra brun i kantene.
Når du tar dem ut av ovnen er det viktig at du deler den opp med en gang, MEN lar den avkjøle seg så den stivner skikkelig- akkurat som når du lagerr knekkebrød.
Fantasien min går litt amok i
forhold
til hva man kan putte på disse herlighetene, men i dag ble det altså ricotta, jordbær og lime.
4 ss ricotta
Rørt ut i saften fra 1/2 lime + ønsket søtning
Lag på lag med søte jordbær <3
Ricotta er en litt søtlig, mild ost, som er perfekt til desserter. Den inneholder masse proteiner, lite fett og forholdsvis lite kalorier.
Dette er helt innafor på en lillelørdag i mai.
Husk å lagre dine favorittoppskrifter i gratisappen Bloglovin
HER
– Desiree
#sukkerfri
#lavkarbo
#glutenfri
#søt
#kake
#kokoskake
#kokosmakrin
#fettfattig
#sunnbakst
#sunnkake
#lchf
Comments are closed.