En av mine oh store misjoner er å få folk til å spise nok frukt og grønt, så kan noen gjette hva som gjemmer seg i denne deilige saken?
Svar:
Den er søtet med dadler, og det som gjør den så saftig er enkelt og greit squash! En hel en!
Til en spiringform på 20 cm trenger du:
1 revet squash (stor)
4 ss skyr med vaniljesmak
2 egg
10 dadler uten sten
5 ss kokende vann
1,5 dl kakao
1 ts vaniljepulver (du kan bruke essens – 5 dråper)
5 dl siktet speltmel
1 ts bakepulver
Slik gjør du:
- Legg dadlene i det kokende vannet i et lite minutt. Bruk så en gaffel til å mose det til en dadelkompott.
- Miks sammen dadler, egg, squash, skyr, kakao og vanilje.
- Rør godt
- Rør så inn resten av det tørre
Stekes på 170 grader over og undervarme i 25-30 minutter
I min verden MÅ sjokoladekaker ha glassur. Du kan for eksempel legge små stykker av mørk sjokolade opp på den varme kaken å la de smelte.
Jeg brukte
DENNE
oppskriften på en ferdig avkjølt kake.
Vil du lagre denne oppskriften direkte på mobilen din kan du gjøre dette meg gratisappen Bloglovin
HER.
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Smil
Desiree
Comments are closed.