SØT OG SUNN PÅSKEHANDEL | på en ny måte i år

Reklame 6. april 2020 | Ernæring

reklame i samarbeid med Sunkost

 

At påsken i år blir helt ulik alle andre er jeg nok ikke den eneste som føler på, men jeg er fast bestemt på å gjøre den både tradisjonsrik og hyggelig, på tross av at vi hverken får reist til familien i Danmark, på fjellet eller samlet en hyggelig gjeng til sosialt samvær.

Vi har hverandre, og alle er friske –  og det er tross alt det som er aller viktigst!

En annen ting som jeg synes er viktig i den situasjonen vi alle befinner oss i nå er å hjelpe til der vi kan, og støtte opp om de lokale butikkene og næringsdrivende vi har i området vårt.

De siste ukene har jeg både fått brød fra lokalt mini bakeri på døra, jeg har plukket opp økologiske grønnsaker på avtalt drop point og nå bestilt alt jeg trenger til en søt og sunn påskefeiring hjem på døra fra min nærmeste Sunkost butikk!

Jeg hyller virkelig butikkene for kreativiteten de har vist i denne tiden, både for å hjelpe de som skal og burde holde seg inne,  og for å kunne sikre arbeidsplasser!

Sunkost har jo lenge hatt klikk & hent funksjon på sine nettsider, men nå kan du altså få varene levert på døra!

Slik går du frem for å få produkter levert hjem på døren:

• Sjekk oversikten under for å se om din lokale Sunkost-butikk tilbyr hjemlevering
• Butikkene kontaktes pr. telefon eller e-post som står i oversikten. Bestilling sendes helst på e-post
• Varer og hjemlevering avtales direkte med den enkelte butikk
• Betaling gjøres direkte til den enkelte butikk, helst via Vipps

Du finner kontaktinfo til din nærmeste Sunkost HER

I år får du som er medlem i Sunkost sin kundeklubb (gratis) tilsendt et hefte med 15 av mine mest populære påskeoppskrifter!

Yes, vi snakker om påskevafler, sjokoladekake, sukkerfri melkekrem, sitronkake og mye – MYE mer! Hefte sendes ut på mail denne uka! Og om ikke du allerede er medlem i kundeklubben kan du melde deg inn HER

Jeg har handlet inn en del ingredienser for å kunne lage et par av mine favoritter i påskeuka, men jeg liker også å kjøpe en del sukkerfri sjokolade, godis og snacks til godteskapet. Det er jo ikke alltid man har tid eller lyst til å lage noe selv 😉

Dette har jeg bestilt!

Jeg er utrolig glad i salt snacks, og har alltid et utvalg av Mister Freed hjemme. Disse bruker vi som regel som snacks med diverse dipp til!

Chipsen fra Go Pure bruker jeg som topping på salater og middagstilbehør. Perfekt for å gi litt ekstra crunch også gir dem jo flott farge!

Du finner hele Sunkost sitt utvalg av snacks, chips og popcorn HER

Produktene fra Supernature er jo fast inventar i mine skuffer, men før påsken måtte jeg ha litt ekstra påfyll og ikke minst kjøpe Råkakao, så jeg kan lage min SuperKakao!

Ingredienser

Varm opp melken og visp inn alle ingrediensene.

Smak til med ønsket søtning

Du finner produktene fra Supernature HER

Ingen påske uten sjokolade.

Og selv om det er veldig enkelt å lage sukkerfri sjokolade selv, så sverger jeg til sjokoladen fra Chokay! De har så mye godt!

Og mens vi er inne på sjokolade vi jeg tipse om den veganske sjokoladen fra Vegan. Mange spennende smaker, også en sukkerfri variant. Og jeg vet det er mange som sliter med å finne gode melkefrie og sukkerfrie sjokolader!

Hele Sunkost sitt utvalg av sjokolader finner du HER

Påske = tur og tur = turmiks

Her hjemme lager vi vår egen. Det er jo så utrolig enkelt.

Nøtter, tørket frukt, bær og litt sjokolade i en boks. Så har du litt ekstra kos og energi i sekken!

Sunkost sitt utvalg av nøtter finner du HER, og tørket frukt finner du HER. 

Vår favoritt miks er mango, tranebær, valnøtter, cashewnøtter og fiken!

Siste på handlelisten min var egentlig bare påfyll av produkter jeg alltid har i skuffen. Sukrinsirup Maple bruker jeg vær eneste dag på min greske yoghurt med blåbær og mandelsmør. Så viktig å ikke gå tom for den. Sukrinsirup Gold er også en gjenganger i mye av det jeg lager her hjemme.

Sjokolade Mousse fra Funksjonell kost er helt supert å ha i skuffen når du vil ha noe søtt og sunt, uten å trenge å lage noe selv! Det samme er den sukkerfrie marsipanen. Som sagt – fast inventar, året rundt!

Ikke glem å melde deg inn i kundeklubben for å få oppskriftshefte!

Det er gratis å være medlem, og du melder deg inn HER

Stort Smil

Desiree

 

Reklame 6. april 2020 | Ernæring