Søt og sunn iskaffe med sjokoladesmak

13. mai 2016 | Smoothies & Juice

Det er litt stille fra meg på sosiale medier i disse dager. Jeg ser virkelig frem mot å legge denne og neste uke bak meg så jeg kan komme tilbake i vanlige rutiner! Men er det noe man ikke kan klage på når man jobber for seg selv, så er det mye å gjøre! Og heldigvis elsker jeg det jeg driver med, og alt som følger med!

Her om dagen fikk jeg spørsmål om ikke jeg hadde et godt alternativ til iskaffe. Og i dag dukket samme spørsmål opp på instagram. Så da måtte jeg jo hive meg rundt. Iskaffe er jo perfekt på denne tiden av året. Det finnes det flere sukkerfrie alternativer å få i butikken, men personlig synes jeg hjemmelaget smaker best. Denne søte saken er også full av gode antioksidanter.

 

Til en person trenger du 1,5 dl kaffe etter egen smak

2- 3 dadler uten sten

1 ss kakao

Isbiter

Lettmelk til ønsket konsistens

 

Hell alt oppi blenderen. Fiks ferdig på 1-2-3.

Smaker ekstra godt i solveggen med jordbær til.

 

 

Sort Smil

Desiree


13. mai 2016 | Smoothies & Juice

Kommentarer (3)

  1. Mmm, denne hørtes veldig god ut, og ikke minst så den veldig fristende ut 🙂 Ønsker deg en kjempefin helg!

Comments are closed.