SØT OG BLØT LAKRISKONFEKT | uten sukker og tørket frukt – kun 2 ingredienser

Reklame 16. desember 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

egen reklame

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Jeg trooor faktisk dette blir årets siste julesnop/konfekt/kake oppskrift fra meg i år. Men familiens store og små er ganske enige om at jeg har spart den beste oppskriften tilslutt!

Før du blar deg videre til oppskriften har jeg lyst til å komme med to julegavetips sånn på tampen! 

Hos ark.no får du nemlig alle mine 3 bøker til en ekstra hyggelig pris akkurat nå. Du finner alle sammen HER!

 

Mitt neste gavetips er helt genialt, om jeg så skal si det selv! Og redder deg ut av alle de situasjonene hvor dere har blitt enige om å ikke bruke så mye penger, men du allikevel vil gi en fin og nyttig gave!

For visste du at du kan gi bort appen min, Desiree Andersen, som gave?

En digital kokebok med over 200 oppskrifter, som oppdateres kostnadsfritt hver uke! Den koster en engangssum av 65 kroner!

  1. Du finner appen min i Apple Store HER
  2. Finn og trykk på Gi bort-knappen:
    • I App Store trykker du på Del-knappen  og deretter på Gi bort app .
  3. Oppgi mottakerens e-postadresse. Legg til en melding hvis du vil.
  4. Som standard sendes gaven umiddelbart etter at du har kjøpt den. Hvis du vil at gaven skal sendes senere, trykker du på I dag og oppgir datoen du vil at gaven skal sendes på.
  5. Trykk på Neste.
  6. Velg et tema for gaven, og trykk på Neste.
  7. Trykk på Kjøp, og trykk deretter på Kjøp nå for å bekrefte.

Google Play har nok samme mulighet. Du finner appen min HER

Tilbake til dagens oppskrift ( som du så klart finner i appen under FEST & Høytider 😉 )

 

Til 10 kuler trenger du:

Fremgangsmåte

  • 400 gram sukkerfri marsipan fr Funksjonell mat
  • 30 gram rått lakrisrotpulver
  • 0,5 dl vann

Valgfritt:

  • Litt sukkerkulør for å gjøre dem mørkere i fargen.
  • Hvit sjokolade, kakao eller mer lakrispulver til å rulle dem i

Fremgangsmåte

  • Hvis du har en foodprosessor kan du dele marsipanen i biter å ha dem opp i den, sammen med lakrispulver. Kjør på maks hastighet i et par minutter før du tilsetter vann. Forsett til du får en glatt, jevn masse. Tilsett evt kulør hvis du ønsker det!
  • Sett massen kaldt i 15-30 minutter før du former den til kuler.
  • Hvis ikke du ikke har foodprossesor river du marsipanen opp på et rivjern. Ha massen i en bolle og tilsett vann + lakrisrotpulver. Kna sammen til en glatt og jevn masse. Tilsett kulør hvis du ønsker det.
  • Sett massen kaldt i 15-30 minutter før du former den til kuler.

Stort Julesmil!

Desiree

 

 

Reklame 16. desember 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter