Søt hverdagsvaffel og inspirasjon til vårt nye kjøkken!

11. september 2017 | Livsstil, Vafler og pannekaker

Som sagt kan det fort være at denne bloggen får, ikke et nytt innhold, men mer innhold fremover. Men jeg lover at det aldri skal gå på bekostning av fundamentet: sunn mat, trening og en positiv hverdag!

Jeg har bare rett og slett litt lyst til å dele litt mer av min positive hverdag med dere! Og for dere som ikke har lyst til å lese det, ja da vil bloggen fremdeles by på det samme, vante innholdet!

Formen er fremdeles stigende, og i dag kom jeg meg endelig på en skikkelig treningsøkt. Så klart preget av at jeg har vært dårlig en stund (les skyhøy puls av ikke noe), men fytti katta så deilig å føle at kroppen begynner å samarbeide igjen! Trening har flere positive effekter det, ikke minst at man får lyst på sunn mat etterpå. Så da ble det rett og slett søte, sunne vafler til lunsj!

Det som er så genialt med disse vaflene er at så lenge du har egg og banan, så kan du egentlig lage dem av hva som helst! Jeg skal gi deg noen alternativer i oppskriften.

Til 3 vafler trenger du:

Ingredienser

  • 3 egg
  • 1 banan
  • 1 ss kardemomme
  • 2 ss gresk yoghurt *
  • 1 dl havregryn malt til mel **

*kan byttes ut med cottage cheese, pro pudding, skyr, soya yoghurt, osv, osv

**kan byttes ut med alt slags mel også mandel og kokosmel

Fremgangsmåte

  1. Mos alle ingrediensene sammen med en stavmikser
  2. Stek i vaffeljern eller som lapper

Jeg skal innrømme at jeg spiste mine med brunost og hadde frukten ved siden av 😉

Ellers så er det mye kjøkken og kjøkken planer det går i nå om dagene! Vi overtar jo det nye huset i januar, og det første som skal byttes ut der er kjøkkenet!

Vi trenger noe mer funksjonelt og ønsker noe litt mer moderne. Selve kjøkkenløsningen har vi alt bestemt oss for. Øya blir fjernet, en dør skal blendes, en vegg skal rives og kjøkkenet kommer rett og slett til å bli en stor hestesko. Masse benkplass og masse oppbevaring. MEN så var det innredning da.

Vi har forelsket oss litt i tanken på hvite fliser og et kjøkken som enten har lysgrå innredning og hvite vegger, eller hvit innredning og lyse grå vegger. 

Jeg troooor kanskje vi heller mest mot hvitt kjøkken, hvite fliser og grå vegger, men når man ser på bildene under er det søren meg vanskelig å bestemme seg!

Hva synes du?!

11. september 2017 | Livsstil, Vafler og pannekaker

Kommentarer (2)

  1. Grå dører og mørk grå benkeplater Vi valgte å male veggene hvit/grå men fliser blir enda finere ☺

Comments are closed.