Søt fullkornsmuffins med skogsbær; sukkerfri og fettfattig

8. november 2016 | Matpakka

Jeg var faktisk litt usikker på hvilken kategori jeg skulle putte disse.

Disse søte sakene er altså nemlig så sunne at mor kan spise en til frokost sammen med litt yoghurt, barna kan få den med i matboksen som et lite snackmåltid og hele familien kan nyte dem til kvelds en hverdag man har lyst til å kose seg litt ekstra. Bruk dem der du synes det passer seg!



 


Til 6 store muffins:

1 stor moden banan

1 dl frosne bær

1 egg

2 ss olje

2 dl melk

1 ts bakepulver

3 ss sukrin gold (helst)

1 ts kanel

3 dl havrekli

 


Slik gjør du:

 

  1. Mos banan, olje, egg, melk og sukrin med en stavmikser
  2. Tilsett kli, bakepulver og bær
  3. Rør til en jevn røre.
  4. Fordel røren i 6 muffinsformer.
  5. TIPS: bruk helt stive former eller muffinsbrett.
  6. De hever ikke noe særlig så bruk opp røren i alle 6 formene
  7. Stekes i varmluft på 170 grader i 25 – 30 minutter.

Vilde ville gjerne style bilde til dagens innlegg. Utrolig hva de plukker opp 😉

 


Husk at du kan lagre oppskriftene direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin 


HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 


8. november 2016 | Matpakka

Kommentarer (11)

  1. Hei jeg følger med på kostholdsdamene på Snapchat og jeg lurte på hvorfor alle er så opptatt av å putte i masse oljer, smør og gelatin i all maten sin fremfor å spise frukt eller sunne karbohydrater? Hvorfor putter dere ekstra fett i maten deres. Nå er du langt fra den mest «ekstreme» men du kan kanskje snakke for de andre?

  2. Kan man bytte ut havrekli med noe annet? Jeg har cøliaki og trenger da et glutenfritt alternativ.

  3. Hei. Jeg er helt katastrofe på kjøkkenet, men disse var super gode og enkel å lage. Vet du hvor mangle kcal de inneholder?

Comments are closed.