Soppstuing- litt sunnere.

4. september 2014 | Middag

Det ble sen middag i går. Halv ti for å være eksakt. Så for de som mener at det er viktig å ikke spise etter klokka seks, syv eller åtte, la meg avlive den en gang for alle.


Det er den totale energimengden som teller.

 

Jeg liker å lage mat etter sesong, og hva er vel mer i sesong nå enn sopp og soppstuing?

Og siden dette er en helseblogg må vi jo gjøre det
litt

sunere.

 

Til to personer:

250 gram sopp

1/2 gul løk

1/2 dl vita hjertegod fløte

1/2 dl melk

Smør

Salt og pepper.

 

Slik gjør du:

 

Hakk løk og stek den gylden i smør.

Tilsett sopp og stek til den har sluppet en del væske.

Tilsett fløte og melk, skru ned varmen og la det simre i minst 20 minutter.

Smak til med salt og pepper.

Her servert med magert svinekjøtt og dampa grønnsaker.

 

Litt mindre fett, litt mindre kalorier, like mye smak!

 

– Desiree


#lchf


#lavkarbo


#sopp


#sesongmat


#familiemat


#femomdagen


4. september 2014 | Middag