Det ble sen middag i går. Halv ti for å være eksakt. Så for de som mener at det er viktig å ikke spise etter klokka seks, syv eller åtte, la meg avlive den en gang for alle.
Det er den totale energimengden som teller.
Jeg liker å lage mat etter sesong, og hva er vel mer i sesong nå enn sopp og soppstuing?
Og siden dette er en helseblogg må vi jo gjøre det
litt
sunere.
Til to personer:
250 gram sopp
1/2 gul løk
1/2 dl vita hjertegod fløte
1/2 dl melk
Smør
Salt og pepper.
Slik gjør du:
Hakk løk og stek den gylden i smør.
Tilsett sopp og stek til den har sluppet en del væske.
Tilsett fløte og melk, skru ned varmen og la det simre i minst 20 minutter.
Smak til med salt og pepper.
Her servert med magert svinekjøtt og dampa grønnsaker.
Litt mindre fett, litt mindre kalorier, like mye smak!
– Desiree
#lchf
#lavkarbo
#sopp
#sesongmat
#familiemat
#femomdagen