Sommerlig kyllingsalat med nektariner og avokadao

2. juli 2015 | Middag

Phu, for et døgn det har hvert!

Hver gang jeg tenker at nå blir det en rolig bloggperiode detter det ned en ny, spennende utfordring i fanget som jeg bare ikke kan si nei til!

Dere som følger meg på snap har en liiiiiiten aning om hva jeg sikter til. Navnet er desireeandersen. Dere andre må vente til jeg får lov til å dele på bloggen. Jeg kan si at det var en opplevelse!

I morgen er det tilbake til gode bloggrutiner, og jeg kan avsløre at i morgen får dere oppskriften på mine Bonuty Centered Chocolate Cupcakes! På godt norsk – sjokolademuffins med bouny i midten – sunne så klart!

Er det mulig?!

Ja!

Men nå, dagens middag.

Til 3 personer treger du

1/2 grillkylling

3 nektariner

1 avokado

1/2 rødløk

8 små tomater

1/2 hode iceberg

 

Dette er med andre ord enkel, rask og billig mat som metter lenge. Jeg synes den gjør seg best med en enkel creme farise dressing, grovt brød og smør til <3

Akkuart passe mett i sommervarmen.

 

Stort Smil

Desiree

 


2. juli 2015 | Middag

Kommentarer (5)

  1. Hei! Jeg prøver mange av oppskriftene dine, og legger opp til et sunt kosthold, samt trener 4-5 dager i uka. Men jeg merker at jeg sliter veldig med oppblåst mage (og luft i magen) + at det kan gå 2-3 dager uten at jeg klarer å få til «nummer 2». Har du noen tips til hva jeg kan gjøre for å få fart på fordøyelsen? Jeg hadde det ikke sånn da jeg ga mer F i hva jeg spiste; da gikk jeg på do 1-2 ganger om dagen. Håper du har noen tips! Det er vondt å ha oppblåst mage konstant…

  2. Jeg prøver å passe på å ha fett i alle måltidene (som f.eks 5-6 nøtter sammen med skyren, kokosmasse i havregrynen, steker laksen i olje osv.) men det er ikke sikkert at det er nok? Hvor mye vann anbefaler du å drikke i løpet av en dag? Der kan jeg helt sikkert skjerpe meg!

  3. ReHa: gjør det til en regel å drikker et glass til hvert måltid. Nok væske er viktig for fordøyelsen 🙂

Comments are closed.