Sommergløden starter innenfra.

12. mai 2015 | Ernæring

 


/annonse/

 

 

 

Det vi putter inn i kroppen vår påvirker i stor grad hvordan vi ser ut, og da snakker jeg ikke om størrelse og vekt. Siden jeg fylte tretti har jeg for eksempel hatt store hudproblemer, og da mener jeg store!

Tennårene kom jeg meg fint igjennom uten så mye som en kvise, men plutselig fikk jeg store, verkende byller i ansiktet. Ingenting hjalp før jeg oppdaget juicing. Nå kan jeg leve med den lille røde flekken jeg får når den måndtlige nærmer seg.

Vitaminer og antioksidanter påvirker ikke bare hudens renhet, men også spenst, glød og farge! 

 

 

 

Betakroten er den lille solskinnsvitaminet som ikke bare beskytter huden mot de skadelige effektene av soling, men også gir oss også et fint gyldent grunnlag, og hjelper brunnfargen vare lengre.

Betakaroten finner du i en rekke matvarer som gulrøtter, rosa søtpotet, spinat og grønnkål. Problemet er bare at man skal spise ganske mye av disse grønnsakene for å få nok betakaroten. 

 

Løsningen er enkel

 

 

 Det er en rekke merker på markede nå, men
betakaroten.no

 er så vidt jeg kan huske det jeg alltid har brukt.

Lite tips:

Betakaroten er fettløslig, så uansett om du velger gulrot eller tilskudd kan det være lurt å ta det sammen med et par nøtter eller kanskje til middagsmåltidet. Da tar kroppen det nemlig lettere til seg 🙂

 

Stort Smil

 

Desiree

 

 

 

 


12. mai 2015 | Ernæring

Kommentarer (9)

  1. Hei 🙂 Du snakker om juicing i forhold til huden. Kommer det et eget innlegg om dette? Eller har du link til et eldre innlegg om dette kanskje?

  2. Hei! Jeg ser at du har Obh Nordica sin juicepresse, er det denne?: https://www.komplett.no/obh-nordica-prestige-juice-extractor/794837 Hvordan er det å rengjøre den? Jeg er så utrolig fornøyd med min SmoGO som jeg lager smoothies med fordi det er så lite å rengjøre, og jeg håper at det finnes noe med tilsvarende lite rengjøring på juicefronten.. 🙂 Hadde vært kjempefint med et eget innlegg om dette med juicing og hud. Hvilke grønnsaker/frukt er det viktig å ha med ift huden for eksempel?Anette 🙂

  3. Anette: I’m om it ! 🙂 Takk for inspirasjon til blogginnlegg! 🙂 Ja, det er den jeg har. Alle juicere er litt styr, men jeg er svært lite praktisk av meg 😉 så når jeg ikke synes det er pes å vaske de 3 delene som må vaskes på denne så tenker jeg at det er greit 🙂

  4. Ok! Kan de 3 delene puttes i vaskemaskin, og så er man done?Jeg har et annet ønske/tips i forhold til innlegg: «Hvordan beholde den vekta man har?» Jeg har nå fulgt Fit på 30 dager og er snart der jeg ønsker ift vekt, men ønsker å beholde mye av kostholdet/livsstilen uten å gå ned mer i vekt. Jeg føler det generelt er lite guiding der ute i forhold til dette, man «slippes» litt når man nådd målet, og da trenger hvertfall jeg konkrete tips i forhold til hva jeg kan spise for å verken gå opp eller ned.Må ellers nevnes at jeg har funnet MYE inspirasjon i din blogg og dine program og menyer, TAKK 🙂

  5. Anette: Tror ikke man burde det….Kommer innlegg om dette i kveld 🙂 Faktisk 🙂

  6. Mente oppvaskmaskinen såklart 😉 Men tolker det som at delene må vaskes for hånd.Woho til innlegg ikveld 🙂 🙂

  7. Lurer på hva frukten med rødt skal og hvitt med svarte prikker i som du har på bildeheter? ser veldig spennende ut 🙂

Comments are closed.